2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی همکار جدید الاستخدام داریم

یک هفته اس اومده 

امروز ب من گفت خانم فلانی شما خیلی خوش اخلاقی از همه اینایی اینجا هستن شما خیلی بهتری 

جالب بود برام حرفش چون عموما همکارام همشون خوش اخلاقن

من فقط هواشو داشتم و بهش اعتماد بنفس میدادم هرچی میشد میگفتم نگران نباش همه روز اول همینن توام راه میفتی 

یا گیر میکرد میرفتم کمکش میدادم

بنظرم خوبی برای دیگران بخواییم خود بخود خوش اخلاق جلوه میکنیم

وایییی، من خیلی زود عصبی میشم نمیدونم چی کنم

من اصلا اینطوری نیستم..برای همین منم نمیدونم باید چیکار کنی🥲❤️

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

معیارای تعریف شده خوش اخلاقی رو روی کاغذ ک همه میدونیم چیاست ولی من خیلیاشو قبول ندارم و معتقدم هرکی با اخلاق خاص خودش قشنگه اگ بخای تلاش کنی یا زور بزنی تا مثلا همیشه بخندی یا فلان مدل رفتار کنی میشی ی عروسک کوکی ک چ بسا همون بداخلاقیای خودت جذابترم باشه  هرچند این اصلا ب معنی داشتن صفات زشت و همه ناپسندی مثل دروغ و غیبت و حسودی و بدجنسی و بددهنی و اینا نمیشه ها اینا ک اصول اخلاقیه و ثابت هیچ من روی اخلاق ثانویه و فردی نظر دادم 

وایییی، من خیلی زود عصبی میشم نمیدونم چی کنم

جات رو عوض کن

آب سرد بخور

وضو بگیر

نفس عمیق بکش

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

هر کی میرینه بهت با لبخند بگذر 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

باید با خودت در آرامش باشی اول، وقتی با خودت به آرامش می‌رسی (که کار سخت و ارزشمندیه) دیگه نه به این راحتی عصبانی میشی، نه به راحتی بهت بر میخوره، و نه حسودی میکنی. این چندتا خصوصیت هم که کمرنگ میشه به محبتی که تو قلب آدمه اجازه میده بیشتر از قبل بدرخشه و مهربونی و خوش قلبی ذاتی و واقعی ات خودشو نشون میده.

البته اینا به این معنی نیست که از خودت بگذری، آدمی که با خودش در آرامشه اول به نیازهای خودش رسیدگی می‌کنه بعد دیگران. 

ی همکار جدید الاستخدام داریم یک هفته اس اومده  امروز ب من گفت خانم فلانی شما خیلی خوش اخلاقی ...

چقدر ازت خوشم اومد

من روز اول با حسادت خانمی مواجه شدم که نمیدونستم چرا به منی که نمیشناسه بدزبونی میکنه، بعدا همکار دیگه ای بم گفت ما دلمون سوخت گفتیم بیچاره گیر کی افتاده

خودمم به بقیه روحیه و امید میدم

میدونی گوش شنوا بودن باعث میشه بقیه حس خوب بگیرن

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع