2777
2789
وقت پریودیت کیه؟ در ضمن باردارم باشی با یه هفته معلوم نمیشه

پریودم معمولا نامنظمه قرص هم اگ یبار بخورم در ماه دوبار میشم دیگ نمیدونم بخدا دل شوره داره میکشتم

عزیزم چرا از بچه می‌ترسی برو خدارو شکر کن هم حاضرم همه چیزو بدم ولی باردار شم .. خیلی دارم عذاب میکش ...

من یه دختر دوساله دارم🥲ایشالا اگ خدا میخاد این نی نی و بده ب من بده شما😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا میگن با پیش اب امکانش هست

تاحالا نشده خب ولی پریودیم عقب افتاده . همیشه اینطوریم بخاطر تنبلی. ولی امکانش هس یانه

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

پریودم معمولا نامنظمه قرص هم اگ یبار بخورم در ماه دوبار میشم دیگ نمیدونم بخدا دل شوره داره میکشتم

حامله نیستی الکی استرس به خودت نده اگه بیس روز اینا از رابطتت گذشته بود که شاید ،ولی اخه با یه هفته ؟؟ انقد سریع علائم شروع نمیشه ،امروز فردا پری میشی

خب خودت جواب خودتو دادی بخاطر تنبلی عقب افتاده  امکان که هست ولی ذرصد خیلی ناچیزی

ن میخاستم مطمعن شم شک داشتم. مرسی

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲