یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پستات رو خوندم منم سال اول پنجم بودم بچه ها خیلی شیطون بودن ولی بعدش مدرسمو عوض کردم خیلی خیلی بهتر بودن بنظرم نگاه کن ببین کدوم مدرسه جوش بهتره . درمورد تدریس پایه ها تو دوره دوم پنجم از همه بهتره و اینکه یهو از پنجم نرو به اول کم کم تغییر پایه بده . من ورودی ۹۲فرهنگیان بودم
در مورد دبیری هم ببین آخر سر همه معلم هستیم بالاتر و پایین تر نداره اتفاقا الان اهمیت دبستان بیشتر شده بفکر کلاسشی پس دوره دوم بمون . میخوای تغییر پایه بدی بری پایین تر سال بعد چهارم بردار اونا کوچیکترن اولش میگی عه کوچیکن اما بعدش اونام باهات کنار میان. کم کم برو پایین تر یهو نرو اول. درمورد تغییر پست روان شناسی خوبه اما خب الان همه میرن روان شناسی من نمیدونم مگه ما چقدر میخوایم مشاور داشته باشیم همه دوست دارن تغییر پست بدن. رشته های دیگه اگه دروس خوندنی باشه باید ارشدش و بگیری که اونم باس ببینی بیسشو داری یانه علوم پایه هم باید دوباره لیسانسشو بگیری چون تخصصی تر و حساس تر از دروس خوندنی هستن. از من میشنوی ی رشته مرتبط ادامه تحصیل بده برو مدرسی دانشگاه شهرت تو مدرسه هم تو ی پایه بمون . آموزش و پرورش ارزش تغییر پایه نداره . من که خودم دوره دوم رو دوست دارم . آهان ی سری مدارس ابتدایی هم خوشه ای هستن اگه دوست داری تخصصی کار کنی اونام خوبن