سلام خانم های مهربون وقتتون بخیر من شالیزار دارم گیلان و خودمم برای همونجا هستم برنجامو با قیمت ارزان با ضمانت بی قید شرط میفروشم که میتونید حتی یک کیلو هم سفارش بدین تا آخرین کیلو ضمانت هست حتی یک کیلو که بردین پس میگیرم. برنج هاشمی درجه یک هست و سورتینگ شده عطرش کل ساختمونو پر میکنه و طعم عالی هاشمی داره و خالص هم امساله دارم هم پارساله دودی و ریز تا درشت و آرد برنجم دارم اینم شمارم هست 09331069007 خودمم شهرک الهیه شهرقدس میشینم هم حضوری میتونید بیاید هم من براتون ارسال کنم🥰❤️ اینم پیجم تو اینستاگرامه کلی وسیله ارزون و با کیفیت دارم براتون🥰مولتی شاپ ارزانیک Multishop_arzanik
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله خیلی خیلی تاثیر گذاره چ زیبایی، چ رزق و روزی مالی و مادی، چ برآورده شدن حاجات و...
من نماز صبح رو همیشه میخوابم ولی نمازهای دیکه رو میخونم
اینطور نماز شب خونده بشه تاثیر داره یا ته
یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر میزنند و آنها كه موی فر دارند مویشان را صاف میكنند ...عدهای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند...مجردها میخواهند ازدواج کنند متأهلها میخواهند مجرد باشند! عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاقها همواره حسرت لاغری را میكشند شاغلان از شغلشان مینالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را میخورند ثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند ...و هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
ولی میگم برای نماز شب چند شب بیدار شمتجربه کنم ، ولی یه حسی میگه وقتی نماز صبح بیدار نمیشم این نماز رو با چه رویی باید بخونم
یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر میزنند و آنها كه موی فر دارند مویشان را صاف میكنند ...عدهای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند...مجردها میخواهند ازدواج کنند متأهلها میخواهند مجرد باشند! عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاقها همواره حسرت لاغری را میكشند شاغلان از شغلشان مینالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را میخورند ثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند ...و هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
نماز صبح مختص امام حسین هست سعی کن همون اول وقت بخونی بعد بشینی دعا کنی
نمازهای مستحبی که زیاده ، من قصدم فقط نماز شبه