یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب بود اما احساس میکردم بعد از شست وشو کشیدگی به وجود میاره
الان همسرم استفاده میکنه برای ایشون خیلی خوبه.
کرم های مرطوب کننده اش ( اون مینی ها) خوبن.
لوسیون بدن گل رز هم خوبه.
اسکرابش هم خوبه
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من یه ماه ماسکاشو استفاده کردم چندتا از منافذ پوستم باز شد هنوزم که هنوزم دارم به پوستم میرسم تا این منافذا بستهش ن
اصلا خوب نیست اکثر تو ایران تقلبین
انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)