2777
2789

من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۱سیکلمه و سیکلام ۲۹روزه هست و سه روز قبل بی بی چک زدم هیچ هاله ای نداشت دیروز صبح بی بی چک زدم همون لحظه هاله افتاد الان من باردارم یعنی؟هنوزم درد پریودی لعنتی رو دارم کمرمم می‌شکنه 🥺🥺

تعداد رای : 5
نظرسنجی
حامله ای
1
20%
حامله نیستی
1
20%
دیدن نتایج
3
60%
نمیدونم
0
0%

تا موعدت نشده یاازموعدت نگذشته باشه فهمیدن بارداربودنت و اطمینان ب جوابش غیرممکنه

صبرکن تا موعدت

بااین حساب ۸روزدیگه موعدته منم ۷روز دیگه موعدمه

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز ۱۳ ،۱۴ تازه روزای تخم گداری هست لکه بینی طبیعی نیست .اون روزها اقدام‌میکنی یه هفته ده روز بعد لانه گزینی میشه بعد ممکنه بیبی مثبت بشه .اگه خیلی عجله داری برو یه آز بده نیم‌ساعته جواب میدن

بارداری بعید به نظر میرسه ولی خدا رو چه دیدی

روز ۱۳ ،۱۴ تازه روزای تخم گداری هست لکه بینی طبیعی نیست .اون روزها اقدام‌میکنی یه هفته ده روز بعد لا ...

اینجا دوساعته میدم 🥺🥺🥺میخوام اگه پریود نشدم برم آزمایش 

و اون لکه وسط سیکلت ممکنه برا ازادشدنه تخمکت باشه البته اگه مشکل چیزی نداشته باشی 

ایشالله جواب بگیری این ماه عزیزم

توهم اقدامی؟

اره عزیزم ولی این ماه تخمک خیلی کوچیک داشتم چون کیستم دارم منتظرم پری شم برم سونو فقط کیست رفع شه برا باردارنشدن مشکلی ندارم خداروشکر

اگه بلردار هم باشی امکان نداره بیبی الان مثبت بشه .چون زوده اون  خط تبخیر هست

خط تبخیر مگه بعد خشک شدن نمیفته ؟

خط بی بی چک همون لحظه که نمونه رو ریختم افتاد

خط تبخیر مگه بعد خشک شدن نمیفته ؟ خط بی بی چک همون لحظه که نمونه رو ریختم افتاد

اصرارت برا اینکه به خودت ثابت کنی ک بارداری بیخوده گلی.

فقط صبرکن تا موعدت شه بعضیا ۲روز قبل موعد بیبی مثبت واضح میشه بعضیا تایک هفته بعده موعدشونم بیبی مثبت نمیشه

بستگی داره لقاح چ زمانی اتفاق بیفته

حتی ک برا شما لقاح خیلی زودتر ازبقیه اتفاق بیفته هم باز زوده الان.صبرکن تا موعدت

بیبی مثبت کاذب هم زیاد نشون داده ب بیبی اتکا نکن

اصرارت برا اینکه به خودت ثابت کنی ک بارداری بیخوده گلی. فقط صبرکن تا موعدت شه بعضیا ۲روز قبل موعد ب ...

اصرار برا ثابت هیچی ندارم فقط میخوام تجربیات دوستان در این زمینه رو بدونم اطلاعاتم بیشتر شه 

خط تبخیر مگه بعد خشک شدن نمیفته ؟ خط بی بی چک همون لحظه که نمونه رو ریختم افتاد

درسته ولی خب اون خط نمونه رو هم نریزی خیلی خیلی کم رنگ هست و بگیری نور چراغ هر دو  تا خط رو قبل استفاده هم میبینی معمولا مادرا چون منتظرن هی دقت میکنن و میگن هاله افتاد یا دوره هات رو اشتباه میکنی یا برا هاله خیلی زوده خود بیبی چک نوشته یه هفته از موعد بگذره استفاده کیند  الان یه هفته قبل موعد چجوری مثبت میشه اصلا به حد کافی هورمون بارداری تو ادرار نیسا که نشون بده .الان آزمایش هم  زوده

اصرار برا ثابت هیچی ندارم فقط میخوام تجربیات دوستان در این زمینه رو بدونم اطلاعاتم بیشتر شه 

این باعث میشه استرس بگیری فقط

سعی کن خودتو سرگرم کنی تاموعدت شه