2777
2789
عنوان

جواب خواستگار

404 بازدید | 12 پست

خواستگارم بعد ۲۰روز اومد خواستگاری برای اولین بار .الان از اولین جلسه خواستگاری ۱۰روز میگذره خبر ندادند.منصرف شدند یا مثل هماهنگی قرار اولین جلسه خواستگاری که دیر امدند دیر جواب میدند؟؟؟؟

نگفته نماند من از استرس اخر میهمانی شیرینی تعارف کردند نتونستم بخورم.خواستگار فکر ناراضیم منصرف شده؟؟ تو خدا درست خواب دهید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من با توجه ب تاپیک قبلیت همون ک نیاد بهتره هم بخاطر مسئله ازدواج دوم هم به خاطر اون سوالش 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بعضیا همین طورن برای من یادمه اومدن خواستگاری چقدرم خوششون اومده بود رفتن بعد یکماه اومدن.. دایی خواستگارم فوت شده بود الان خداروشکر میکنم که نشد که قسمت هم بشیم چون بعده ها چیزای بدی درموردشون شنیدم..

وقتی مادرش بعد یکماه اومده بود خونمون (بدون هماهنگی قبلی.صبح اومده بود🙄🙄) من رفته بودم حلقه عقد با همسرمو بخرم

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

کسی که تکلیفش با خودش معلوم باشه شیرینی خوردن شما براش مهم نیست 

قرن ۲۱ هستیم . اینهمه وسایل ارتباطی . اگر اونها موافق باشن و فکر کنن شما مخالفید راحت و مودبانه از مادرتون میپرسن 

سرخپوست که نیستیم با دود و نخوردن شیرینی و ..... علامت بدیم 

مثلا دختر خانمی شیرینی رو نصفه خورد یعنی با عقد دائم مخالفه ؟ 

نمیشه که