2777
2789
عنوان

دلم میخواد آشتی کنم ولی..

280 بازدید | 13 پست

میشه دعا کنید با شوهرم آشتی کنم و برگردم خونه ، یه طوری که عزتم حفظ بشه، خودش بیاد و بفهمم که دوسداره برگردم 😔

حالم خیلی بده. 

ممنون. هرکسی دعا کرد بگه منم به نیت شما صلوات میفرستم

حَسبی الله💫🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا تدبیر کن چیکار کنی با دعای ما چی میشه 

حالا ایندفه دعای بقیه بگیره دفه بعد تو عاقل تری؟

برو ۴تا کتاب روانشناسی بخون یا گوش بده آگاهیت بره بالا و باسیلست بشی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
به اسمه خودتو شوهرت ۱۰۰۱ مرتبه یاودود بگو انشاءالله اونی بشه که میخای

مرسی عزیزم. ینی چطوری به اسم خودم و شوهرم؟ منظورتون اینه که نیت کنم اسم خودمون بعد شروع کنم ذکر رو بگم؟

حَسبی الله💫🍃
وا تدبیر کن چیکار کنی با دعای ما چی میشه  حالا ایندفه دعای بقیه بگیره دفه بعد تو عاقل تری؟ بر ...

عزیزم نگران نباش هم کتاب میخونم و هم پیش مشاور هم رفتم، الان شرایطم طوریه که نیاز دارم فقط یه قدرت بالاتر مثل خدا کمکم کنه 

حَسبی الله💫🍃
مرسی عزیزم. ینی چطوری به اسم خودم و شوهرم؟ منظورتون اینه که نیت کنم اسم خودمون بعد شروع کنم ذکر رو ب ...

اره بگو به نیت آشتی و محبت بین خودمو همسرم ۱۰۰۱ مرتبه یاودود میگم و شروع کن اصلا هم وسطش حرف نزن با کسی زودم تموم میشه راحته

انشاءالله درست میشه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود