2777
2789
 همون بی محلی میکنم دیگ کاری بهش ندارم اومدم دیگ محلش نمیزارم زیاد سرد رفتار میکنم 

اومد سمتت خیلی از خودت نرونی ها ناز کن ولی به اندازه

اگرم فکر میکنی اخلاقش درست بشو نیس همین اول کاری یه فکر اساسی بکن ....

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
اومد سمتت خیلی از خودت نرونی ها ناز کن ولی به اندازه اگرم فکر میکنی اخلاقش درست بشو نیس همین ...

درست بشو ک فک نکنم چون کلا مودیه یهو سر ی چیز بیخود دعوا میکنه قهر میکنه بهد باز میاد چن وقت خوبه باز اینکارو میکنه کلا میگ مشکل از تو ن من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست بشو ک فک نکنم چون کلا مودیه یهو سر ی چیز بیخود دعوا میکنه قهر میکنه بهد باز میاد چن وقت خوبه با ...

یه فکر اساسی بکن ....

نمیتونم بگم جداشو ولی بدون اگه نتونی تحملش کنی و همش ناراحت شی پیر میشییی

یه فکر اساسی بکن .... نمیتونم بگم جداشو ولی بدون اگه نتونی تحملش کنی و همش ناراحت شی پیر میشییی

اره همه میگن تو خیلی جلوتر از اونی همه ارزوشونه با یکی مث‌تو باسن با تو خیلی یر تری از هر لحاظ بخدا تعریف نیس راست یا دروغ میگن ولی ددسشم دارم سخته ترکش

اره همه میگن تو خیلی جلوتر از اونی همه ارزوشونه با یکی مث‌تو باسن با تو خیلی یر تری از هر لحاظ بخدا ...

میدونم گلم 

ولی آینده ای که باهاش داری میتونه سخت تر باشه ...

من حدود یک ماهی خارش داشتم ولی چند شب پیش زیر انگشتم حس کردم  برجستگی هست پرسیدم زیگیل هست .نمی خوام خوانواده م بفهمند

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞