2777
2789

باردارم هفته چهارده هستم از اول بارداری خارش بیرون واژن دارم ب دکترم گفتم ژل بهداشتی داد ک تاثیری نداش دیگ از سر ناچاری پماد تریامسینولون ان ان گرفتم یکم زدم ضرری برا بچم نداره؟؟؟  خیلی نگرانم😢😢

تا خدارو دارم محتاج کسی نیستم

عزیزم منم خارش داشتم بهم کلوتریمازول ۱درصد داد

بنطرم ان ان دیگه نزن به دکترت بگو

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیاین لطفااا😭😭

نه عزیزم نگران نباش

اگه بهتر شدی دیگه نزن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چشم

چشمت بی بلا

آبجی من باردار بود نمیدونست اینقدر پماد کلوتریمازول شیاف کرد داخل😂

بچه اش هم هیچیش نشد

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چشمت بی بلا آبجی من باردار بود نمیدونست اینقدر پماد کلوتریمازول شیاف کرد داخل😂 بچه اش هم هیچیش نش ...

خداروشکر ک بچش چیزبش نشده ولی بعد از زدن تو بروشورش دیدم نوشته در بارداری با نظر پزشک مصرف شود ترسیدم😢

تا خدارو دارم محتاج کسی نیستم
خداروشکر ک بچش چیزبش نشده ولی بعد از زدن تو بروشورش دیدم نوشته در بارداری با نظر پزشک مصرف شود ترسید ...

ای بابا شما که بیرونه از خووهر منکه داخل بود نترس بابا😅