😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پایِ اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته با برگی پاشو بسته نمیتونه کار کنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه. حتما داری با ریتم میخونی؟! از سنت خجالت بکش😏😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه منم سواله...خیلی بی درک و بچن واقعا باید صبر عیب داشته باشی با اینا بری زیر یه سقف😂
#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم. حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پایِ اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته با برگی پاشو بسته نمیتونه کار کنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه. حتما داری با ریتم میخونی؟! از سنت خجالت بکش😏😂
واسه منم سواله...خیلی بی درک و بچن واقعا باید صبر عیب داشته باشی با اینا بری زیر یه سقف😂
خداییش خیلی سخته ی دختر یک ساله دارم باز اون شلوغی میکنه میگم بچس ولی شوهرم چی ماشالا مرد گنده و این کارا اخه عین بچه ریخت و پاش میکنه تو سفره ک غذا میخوره جلوش پر غذا میشه