2777
2789
چه کاری شروع کردی لطفا جواب بده

میکاپ

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

الآن چشمت ميزنن دوباره درآمدت ميره زير صفر . ضرر هم ميكني . مگه مجبوري بياي بگي ؟ همين الآن داشتن تو ...

۹۰ درصد درامد واس شما ینی؟ فک نمیکنم کسی قبول کنه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم..از سی نفری ک باهم بودیم سه نفرم مشغول شدیم و مابقی ناامیدشمو کنارکشیدن... من مطمعنم سر ی ...

رمز موفق شدن همین تسلیم نشدنو جانزدنه خداروشکر موفق باشی کاش منم بتونم عزممو جزم کنم 

هفتمین کاربریمه🤗
الآن چشمت ميزنن دوباره درآمدت ميره زير صفر . ضرر هم ميكني . مگه مجبوري بياي بگي ؟ همين الآن داشتن تو ...

فقط خاستم کسی اگ ناامیده ادامه بده انگیزه بشم بزاش

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

ماشاالله لاحول ولا قوت الا بالله

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
همچین الان چشمت کنن ک دیگ تاپیک نزنی😂 موفق باشی عزیزم انشالله همیشه نتیجه تلاشاتو ببینی

خدا نکنه☹️

چشم میخوری،،،،چشم

خدانکنهههه...تاپیکمو چطور حذف کنم؟!؟

عزیزم موفق باشی  داشتم تصمیم میگرفتم منم کار کنم ک تاپیکتو دیدم ارادم قوی تر شد

بالاخره ی نفر تاپیکمو انرژی منفی نفرساد...

همه بهم درموردم کارم میگفتن بکش کنار..بسه...پولتو هدرنده وفلان...حتی گاهی بهم میخندیدن..ولی ناامید نشدم..ب هرسختی ادامه دادم و میدم

بالاخره ی نفر تاپیکمو انرژی منفی نفرساد... همه بهم درموردم کارم میگفتن بکش کنار..بسه...پولتو هدرنده ...

عزیزم الهی موفق ترین باشی همیشه بیای از موفقیتت برامون بگی 

دعا کن منم کاری ک میخوام شروع کنم خوب باشه

میخوام منم مغازه دیزاین بزنم ترس دارم نکنه نشه مشتری نیاد و خیلیییییی چیزا

ببین ریسک کن بگو یا میشه یا نمیشه...و ارادت و قوی کن ..خودتو برای سختی آماده کن ...تاچن ماه قرار نیس مشتری داشت باشی ولی بعدش رو روال میفتی...

حتما حتما تو شهرتون آدمایی هستن ک مشتریت بشن...

نترس قوی ادامه بدع

عزیزم الهی موفق ترین باشی همیشه بیای از موفقیتت برامون بگی  دعا کن منم کاری ک میخوام شروع کنم ...

انشالااا..ولی با سختی کار ادامه بدین و نصفه رهاش نکنین