2777
2789

من پانیک و مسخ واقعیت دارم دکتر برام رهاکین و اس سیتالوپرام و الازین نوشت

تو نی نی سایت از رهاکین خیلی بد نوشته بودن

کسی تجربه استفاده ازشو داشته؟

میشه بعد یمدت قطعش کرد یا نه؟

میشه هرکی تجربشو داشته توضیح بده

هم تجربه استفاده از رهاکین هم اون دوتای دیگ

ممنون میشم🥺🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مصرف میکردم به هر حال همه ی قرص های اینجوری یه سرس عوراضی دارن ولی قابل تحمل بود تاثیری هم رو خوابم نداشت خواستی بخری دپاکین رو بگیر( اون برندی که گرونتره عوارضش کمتره)

من مصرف میکردم به هر حال همه ی قرص های اینجوری یه سرس عوراضی دارن ولی قابل تحمل بود تاثیری هم رو خوا ...

وای شما مصرف کردین؟🥺

برای چی نوشت واس شما؟

خوب شدین؟

چ مدت مصرف کردین؟ چجوری قطعش کرد؟

توروخدا میشه یکم توضیح بدین راجبش🥺

وای شما مصرف کردین؟🥺 برای چی نوشت واس شما؟ خوب شدین؟ چ مدت مصرف کردین؟ چجوری قطعش کرد؟ توروخدا ...

من نوسان خلق داشتم( حالم زیاد بالا پایین میشد) داروهای متنوعی خوردم ولی هر دکتری رفتم این جزو داروهام بود

خوب خوب که نه ولی خیلی بهتر شدم همش به خاطر دارو نبود البته، الانم یه مدتی هست خودم قطع کردم( بعد از تقریبا یکسال) عوارض خاصی ندیدم

کلا داروها رو که میخوردم گوارشم میریخت بهم( خیلی عارضه شایعیه، الانم که قطع کردم همچنان باهاش مشکل دارم)

لرزش دست و پا داشتم لبم خشک میشد بی اشتها میشدم حالا نمیدونم کدوم عارضه مال این بود ولی قابل تحمل بود کلا

من برگردم عقب بازم میخورم

سلام حالت چطوره؟این چیزایی که تو الان اولشی من با مخدر حادشونو گرفتم.مسخ از پانیک به وجود میاد دلیل پانیک و اظطرابت چیه؟

برو تاپیکام صفحه دوم تاپیک خودکشی رو بخون چقدر سختی کشیدم اون اوایلش بود بعد از اون دوباره گل کشیدم چون متوجه نبودم دلیل مسخم گل هست وقتی متوجه شدم که دیر بود و مسخم چند برابر شد کلی اختلال روانی دیگه هم گرفتم ولی هنوز خودکشی نکردم و زنده ام

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!