2777
2789
عنوان

خوابگاهیا🤕

257 بازدید | 22 پست

بچه های خوابگاهی بگید فقط چطور تحمل میکنید کم خوابی و کثیفی رو،من دومین سالیه خوابگاهم،خوش میگذره ها تفریحم داریم همه چی خوبه جز تمیزی و خواب،کلا مردمشون ب شدددددددت شلختن😭و انتظارم دارن عین جغد باشم من،یک و دو شب خواب صبح زودم حتی کلاسم نداشته باشی بقیه داشته باشن بیدار میشم از سروصداشون،خیلیم صبور و ارومم و ب شدت دلسوز،ولی امروز برا اولین بار عصبانی شدم و اونام خیلی بد برخورد کردن🙂اصن تمام خوبیام و کمکام هیییچ،شما چیکار میکنید اعصابتون اروم بمونه؟

راستش خیلی کاری نمیشه کرد

همیشه این چیزا هست

منم واقعا اعصابم آورد می‌شد

البته من دبیرستان خوابگاه مدرسه بودم و خب طبیعتا کوچیک بود و سرپرست نظارت شدیدی داشت

دوستان رتبم از آخر ۲ شده😂تیکر هدف✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم چندروز دیگه میرم نمیدونم چه در انتظارمه

ب سلامتی❤️اضافه بر وظیفت کاری انجام نده،ینی خارج از نوبتت مثلا جارو نزن یا غذا نگیر یا هرچیز دیگه ای ،چون انتظارشون میره بالا پررو میشن،مثل من نباش

دخترا کثیف بازی درمیارن ؟!

خیلیییی شلختن اکثراااا،وای باورت نمیشه با کفش میان داخل اتاق ،اتاقمون ی دوازده متریه بقیش موکت،ینی قشنگ تا نصف فرشم با کفش میان،وسایلشون که همیشه پخش و پلا،کوهی از لباسای نشسته دارن همیشه،تنها چیزی که رعایت میکنن وقتیه که میخان برن بیرون و ب خودشون میرسن،خسته شدم از بس تذکر دادم،اتاقای دیگم همینن😭🙁

والا الان بگم کدوم دانشگاهم شاید یکی بگع چرا میگی شلختن😅ولی خب واقعیته،دانشگاه علوم پزشکی یاسوجم،خو ...

بنظرمن در هیچ زمینه ای از حقت نگذر شاید چون خیلی مهربون بودی سواستفاده میکنن

🦋✨️‌                 

خیلیییی شلختن اکثراااا،وای باورت نمیشه با کفش میان داخل اتاق ،اتاقمون ی دوازده متریه بقیش موکت،ینی ق ...

شما هم فکر کنم‌ حساس هستین و وسواس دارین ولی هرجا بری اوصلا همینه 

بنظرمن در هیچ زمینه ای از حقت نگذر شاید چون خیلی مهربون بودی سواستفاده میکنن

اره اشتباه من از پارسال همین بود،حالا که یک بار حرف حق زدم بهشون برخورد،و اینکه غریبیم خیلی سخته،ب خصوص اگه ب شدت تفاوت فرهنگی و فکری و اینا باشه💔

شما هم فکر کنم‌ حساس هستین و وسواس دارین ولی هرجا بری اوصلا همینه 

ن میدونید چیه خب ما رو اون فرش غذا میخوریم ب فرض ،با کفش روش راه بری اصلا قابل درک نیست😅من ب کارای شخصیشون کاری ندارم مشکلم چیزای کلی اتاقه،مثلا ی ظرفشون اونقدر میمونه که بوی کپکش بلند شه😂یا موهاشونو همینجوری رو فرش شونه میکنن،کل اتاق پر موعه،اینجور لحظه ها دوس دارم ی چند ساعتیم شده برم‌خونه ولی خب خیلی خیلی دورم

[QUOTE=314376500]اره اشتباه من از پارسال همین بود،حالا که یک بار حرف حق زدم بهشون برخورد،و اینکه غریبیم خیلی سخته،ب خ ...[/QUOTEزندگی خوابگاه خیلی سخته اگه نمیتونی تحمل کنی خونه بگیر،منم برام سخت بود ولی خانوادم راضی نشدن خونه بگیرم ولی بهترین خاطراتم برای همون وقتاس