2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه کمک لطفا

110 بازدید | 7 پست

سلام خانما من دخترم ۲۸روزشه شیر خودمو نخورد ازاول شیرخشک خورد اولش ببلاک دادم ۱۰ روز خورد یبوست گرف بعد اپتامیل دادم بازم بعد یه هفته یبوست گرف بردم دکتر گیگوز داده الان یبوست نداره ولی شدید اسهال داره صورتش کهیر زده موقع دسشویی کردن زور میزنه بالا میاره شبا بی قراری میکنه بچه اولمه بی تجربم نمیدونم چشه😢🥺کسی تجربه داشته کمکم کنه

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زور زدنش با وجود اینکه یبوست نداشته باشه و حتی مواقعی ک اسهال هم داره و خودشو پیچ و تاب بده و خیلی بیقرار باشه نشونه کولیک روده هستش 

بالا آوردنش ی دلیلش همین زور زدن و برگشت شیره 

ی دلیلش رفلاکس 

هر دو هم کنترل میشن و اکثرا تا ۶ ماهگی از بین میرن 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
عزیزم زور زدنش با وجود اینکه یبوست نداشته باشه و حتی مواقعی ک اسهال هم داره و خودشو پیچ و تاب بده و ...

شیر خشک بهش نسازه وزنش زیاد میشه یانه؟

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
شیر خشک بهش نسازه وزنش زیاد میشه یانه؟

بستگی به بچه و شرایطش داره ممکنه وزن بگیره ممکنه ک نه 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢