2777
2789
عنوان

سلام می‌خوام رژیم بگیرم نمی دونم از کجا شروع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 24 پست

من هشت ماهه رژیمم.صبحانه یه دمنوش زنجبیل و چای با دوتا خرما میخورم هر روز.ناهارم هر چی باشه فقط. بدون روغن درست میکنم.نصف همیشه میخورم.شامم نون و خیاری .نون و ماستی یا شیر و بیسکوییت.اخر شبم یه دمنوش زنجبیل.تا الان ۱۵ کیلو کم کردم

من هشت ماهه رژیمم.صبحانه یه دمنوش زنجبیل و چای با دوتا خرما میخورم هر روز.ناهارم هر چی باشه فقط. بدو ...

آفرین👌👌

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جدا از رژیم و چاقی و اینا شیرینی زیاد خوب نیست 

اره قندم لب مرزه 🥺 دکتر گف مراعات کن ک ب دارو احتیاج پیدا نکنی، 

ولی من دلم غش میره با شیرینی باقلواااااا وای باقلوااا اوففف کیک تولد

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

ببین یه سری قاعده کلی وجود داره برای همه، مثل همونایی که دوستان بالا واست نوشتن ولی از منی که تجربه کاهش وزن زیاد رو داره میشنوی، با یه برنامه دقیق غذایی خیلی بهتر نتیجه میگیری.

من خیلی سال پیش که  چاق بودم، یه سری نکات رو رعایت میکردم ، ولی لاغریم اونقدر چشمگیر نبود،فقط با برنامه متخصص تونستم خودمو برسونم به وزن 50 و خورده ای

از هر متخصصی که معتمد خودته یه برنامه بگیر ، بهش پایبند باش ، میبینی که خیلی سریع و خوب وزن کم میکنی

قیمتی هم نداره یه برگه رژیم

اره قندم لب مرزه 🥺 دکتر گف مراعات کن ک ب دارو احتیاج پیدا نکنی،  ولی من دلم غش میره با شیرینی ...

عزیزم رعایت کن که خدایی ناکرده به دیابت مبتلا نشی

همسر من دیابت داره یعنی یه شکلات نمیتونه بخوره

ببین یه سری قاعده کلی وجود داره برای همه، مثل همونایی که دوستان بالا واست نوشتن ولی از منی که تجربه ...

آره تو برنامم هست که بگیرم فعلا پول ندارم چون تازه دانشجو شدم همه پولا رفت برای شهریه دانشگاه

عزیزم رعایت کن که خدایی ناکرده به دیابت مبتلا نشی همسر من دیابت داره یعنی یه شکلات نمیتونه بخوره

وایی🥺 چندماه مراعات میکنم بعد یهو یه مدت خیلی میخورم طلافی اون چنماهم درمیارم 🥲😂

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
وایی🥺 چندماه مراعات میکنم بعد یهو یه مدت خیلی میخورم طلافی اون چنماهم درمیارم 🥲😂

به هرحال تا جایی که میتونی از شیرینی دوری کن

من که هر چیزی بخوام بگیرم از نوع بدون قند و رژیمی ش میگیرم

آره تو برنامم هست که بگیرم فعلا پول ندارم چون تازه دانشجو شدم همه پولا رفت برای شهریه دانشگاه

عیب نداره عزیزم. حالا فعلا این ماه رو خودت یکم رعایت کن ، برای ماه بعد ایشالا 

من متخصص تغذیه که میرفتم ، اون پولی که میدادم برای 4هفته یعنی یکماه بود. اینطوری نبود که هرهفته که میرم برای وزن کشی و برنامه جدید، پول بدم. می ارزه بنظرم

یه انگیزه ای هم بود واسه اینکه تقلب نکنم