2777
2789

من شاغلم هفته پیش برام خواستگار امد در امد و شغلش عالی ست اما قبلا ازدواج کرده بود تمام زندگیشو زن قبلیش جارو کرد و به بهانه بچه نمیخواد طلاق گرفت.حالا اومده خواستگاری من که تا حالا ازدواج نکردم من از لحاظ ظاهر خوب بهترم سنم ۵ سال کوچیکترم شاغلم اما پاروقت خوب حقوقم کمه ۸میلیون اما خودش یکی از شغلهاش ۲۰میلیون.تصور کن اولین سوال از مندر جلسه خواستگاری این بود چقدر است حقوقت؟ منم گفتم برایه شما مهم است.گفتند نه همینجوری.برقیه چیزها اوکی بود .اما از ۸ روز پیش هیچ جوابی نداده؟ایشان آذر زبان هستند؟ خیلی بهم برخورده فقط معیارش حقوقم بوده؟ اگر کسی آذر زبانی هست بگه منظورش چی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی که تو اولین جلسه حقوق دختر خانوم رو میپرسن،به نظر بنده نمیشه به عنوان یه مرد یا تکیه گاه برای زندگی متأهلی روش حساب باز کرد.

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

نمیدونم منظورش چی بود شاید میخواست بدونه حقوقم ارزشی نداره نرم سرکار چون میگفت ما ترکها غیرتی هستیم سواللت بعدی .راستش من ساکن تهرانم ترکهارو نمیشناسم..برایه قرار خواستگاری جلسه اولم وقتی زنگ زدن سه هفته بعد اومدن.نمیدونم بهم بر بخور یا نه.

خانم اولش هم شاغل بوده با حقوق خوب.خواستم بعد سوال پرسید حقوقت چقدره بگم حقوقت زنت اینهمه خوب بود دیدی زندگیتو جارو کرد و رفت اینقدری مادی نباش دنبال پول نباش.خودمو کنترل کردم

بدبختی اینه کچل بود زندگیشم داده بود مهریه زنش مطلقه هم بود زیبایی هم نداشت.اعتماد بنفسش بالا بود هی بمن میگفت من درست نیست از خودم تعریف کنم اما واقعا تعریفی هستم.😄😄😄😄یجور هم خنده ام گرفته هم بهم برهم خورده

وقتی از اتاق اومدیم بیرون به پدرم گفت من زنمو طلاق دادم چون بچه دوست نداشت نمی اوردازدواج میخوام کنم بخاطر بچه هی بچه بچه میکرد میخواستم زمین باز بشه توش برم.بعدم معرف شیرینی که داماد اورد اصرار کرد بخورم من از بس حرص خوردم نخوردم.اونا فکر کردن جوابم منفی که پشتشونو نگاه نکردند.مخیلی بهم بر خورده

خوب ترکها اقتصادی هستند خیلی بهم برخورد.بیشتر از اینکه دید حقوقم کمه دیگه نیومد جواب خواستگاری بده ب ...

اولا ترکهـــــــــا اقتصادی نیستن هرکسی ممکنه هررفتار و خصلتی داشته باشه خوب یا بد،بعداینکه مگه اون باید بیاد جواب خواستگاری بده!!!!ممکنه به هردلیلی منصرف شده باشن اهمیتی ندید چون ایشونم رفتار درستی نداشتن و خوب برخورد نکردن درکل

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °