2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 25 پست
یعنی ممکنه فقط داره منو گول میزنه که به هدفش برسه الان ازش پرسیدم علت اینکه بعداز یکی دوسال برگ ...

نپرس اینارو 

مطمعن باش میاد یه جواب میده که تو بیشتر از اون خوشت بیاد 

خیلی سوال ها پرسیدن نداره 

مثل همین 

زمان همه چیزو مشخص میکنه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چی بگم والا خودت بسنج طرفتو ولی اصلا اصلا اصلا راضی ب هیچ چیزی نشو ک بعدا خودت شرمنده ی خودت بشی

اصلا من خط قرمزم واقعا رابطه جنسی هس بدم میاد تا قبل رسمی شدن ولی در حد بوس و بغل رو که نمیشه گف اونم انجام نده میگه واقعا دیگ داری زیاده روی میکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نپرس اینارو  مطمعن باش میاد یه جواب میده که تو بیشتر از اون خوشت بیاد  خیلی سوال ها پرسی ...

ااینقدری دیگ گیج شدم واقعا مخم کار نمیکنه نمیدونم چرا واقعا بهش دست رد نزدم بگم بعداز دوساال چرا باهات بمونم نمیدونم واقعا یکی دیگ هم این مورد بود نذاشتم حرف بزنه گفتم برو هرجایی که بودی دورات رو زدی با همونا باش

ولی وقتی این پیام داد نگفتم بهش

اصلا من خط قرمزم واقعا رابطه جنسی هس بدم میاد تا قبل رسمی شدن ولی در حد بوس و بغل رو که نمیشه گف اون ...

راستش منم باکسی در ارتباطم و بغل و بوس داریم اتفاقا همین هفته قبل سر اینکه داشت منو میبوسید و من کشیدم عقب ناراحت شد و بحث کردیم 

اره بغل و بوس اگه خودت مشکل نداری اوکیه 

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
راستش منم باکسی در ارتباطم و بغل و بوس داریم اتفاقا همین هفته قبل سر اینکه داشت منو میبوسید و من کشی ...

خب دیگ میگم بغل و بوس رو همه پسرا دوس دارن دیگ اینم نباشه واقعا سرچی بمونن میگن میریم با یکی ک ایناهم باشه

خب دیگ میگم بغل و بوس رو همه پسرا دوس دارن دیگ اینم نباشه واقعا سرچی بمونن میگن میریم با یکی ک ایناه ...

نه نه عزیزدلم مدل فکرتو تغییر بده باشه؟برای خودت ارزش قائل باش قرار نیس چون همه دارن و دوس دارن پس توام داشته باشی 

صرفا وقتی حتی دستتو گرفتن مجازه ک از علاقش مطمئن بشی باشه؟

حرف منو ب عنوان خواهر کوچیکت قبول کن مردا حتی اگه علاقه ای نباشه میتونن رابطه جنسی برقرار کنن ولی خانوما حتی بغل کردناشون از سر احساس و علاقس 

نه نه عزیزدلم مدل فکرتو تغییر بده باشه؟برای خودت ارزش قائل باش قرار نیس چون همه دارن و دوس دارن پس ت ...

دقیقا حرفت واقعا درسته آدم میمونه چیکار کنه یه وقتایی از تنهایی خسته میشه هیچکسم کنارم نیس منم ادمم دل دارم همیشه تو زندگیم سعی داشتم پاک و نجیب بمونم تو ظاهر امروزی میگردم تیپ رو میزنم ولی خب به رفتار میرسه به طرفام میگم اینجورین بعضیاشون ک میرن تا درخواستشونو رد میکنم بدون هیچی بعضیاشون هم ک مثل این بعد دوسال تازه اومده میگ عاشق پیشتم تو بحث امروز گف در حد عشق بازی چون عشق بازی دلبستگی میاره اینحرفا اصلا س. س نمیخوام ازت تو دیگ مثل ناموس من به حساب میای اینحرفا 

دقیقا حرفت واقعا درسته آدم میمونه چیکار کنه یه وقتایی از تنهایی خسته میشه هیچکسم کنارم نیس منم ادمم ...

اره میفهمم چی میگی چون خودمم این حسارو تجربه کردم دقیقا خودمم کسی ک دوسش داشتم بعد دوسال برگشت و دوباره همیم و بغل و اینام هست ولی مطمئنم ازش چون میدونم قصدش جدیه ولی شماام حالا بخاطر تنهایی یا هرچیزی سطح خودتو و توقعاتتو پایین نیار قرار نیس چون بقیه ب هرکاری تن میدن شما و منم اینکارو کنیم هرکس عقاید خاص خودشو داره 

موفق باشی قشنگم

اره میفهمم چی میگی چون خودمم این حسارو تجربه کردم دقیقا خودمم کسی ک دوسش داشتم بعد دوسال برگشت و دوب ...

درسته حرفت کاملا منم چندوقت میرم ببینم داره از حدم میگذره بی سر و صدا میکشم کنار مهم نیس که دیگ تنها میمونم یا ن مهم اینه اصالتم حفظ میشه

درسته حرفت کاملا منم چندوقت میرم ببینم داره از حدم میگذره بی سر و صدا میکشم کنار مهم نیس که دیگ تنها ...

افرین دقیقا منظور منم همینه