2777
2789
عنوان

دوستی

1880 بازدید | 25 پست

سلام من چندروزی هست با یکی دوس شدم البته دوسال قبل باهم بودیم ولی بعدش یه جوری شد نشد بمونیم رفتیم دنبال کار خودمون ولی امسال باز بهم پیام داد میخوام مردونه پات بمونم اینحرفا ولی من بحث کشیدم وسط گفتم من تو رابطه بودن باهات س.س رو نمیتونم باشم خط قرمزم هست  اونم میگه ازت س.س نمیخوام به هیچ وجه ولی عشق بازی رو میخوام خیلی دوست دارم 

عشق بازی همون لب و در حد بغل و لمسه دیگه درسته 

نمیدونم چیکار کنم یه دلم باهاشه نمیدونم واقعا 

من 23 سالمه اون آقا 27 سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد عشق بازی اونه 

ببین خیلی عادیه که تو یک رابطه اغوش و بوسه وجود داشته باشه 

اماااا از روی علاقه 

اصلا اغوشی که از روی علاقه هست به مرور هست با چیزی که از سر اجبار و هوسه خیلی متفاوووته 

بیخیالش شو 

اگر پسر درستی بود فقط میگفت اوکی من به خط قرمزت احنرام میذارم 

نه بیاد بگه اررره عشق بازی دوست دارم فلان

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هرگز قبول نکن....این چه حرفیه دختر،،،قشنگ معلومه که فقط میخواد ازت لذت ببره و بره دنبال زندگیش.....

سعی کن پاک زندگی کنی تا بعدا از عشق بازی با همسرت لذت ببری...نه اینکه عذاب وجدان اذیتت کنه و عشق بازی برات هیجانی نداشته باشه

بابا یه کم خدا رو هم در نظر بگیرید......

اگه فقط برا همبن اومده ردش کن بره چون رابطه جنسی هم قطعا میخاد

نمیدونم واقعا نمیشه خوندش ولی جوری هس که صبحا هرروز میره سرکار تا به من پیام نده صبح بخیر نگه نمیشه حتی قبل موضوع س.س هم همین بود

بعد عشق بازی اونه  ببین خیلی عادیه که تو یک رابطه اغوش و بوسه وجود داشته باشه  اماااا از ...

اره همش میگم خط قرمز فلان اونم اینو میگه

من نمیخوام کسیو به زور نگه دارم
ولی ادمیم که میگم مردونه پاتم یعنی هستم
من ازت س.س نمیخام که
ولی خب عشق بازیو دوست دارم
اونم فقط با خودت و خودت و خودت

اره همش میگم خط قرمز فلان اونم اینو میگه من نمیخوام کسیو به زور نگه دارم ولی ادمیم که میگم مردونه پ ...

تو بقیه موارد اوکیه؟

اگر دلت باهاشه یه مدت باهاش باش 

اما لطفا لطفا لطفا نذار هیییییچ لمسی صورت بگیره 

هیچییییییی 

خام حرفاش هم نشوووو 

اگر میدونی همچین ادمی نیستییی،کلا جواب منفی بده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نمیدونم واقعا نمیشه خوندش ولی جوری هس که صبحا هرروز میره سرکار تا به من پیام نده صبح بخیر نگه نمیشه ...

راستش من نمیشناسن طرفتو ولی از یچیز مطمئنم پسری ک اولش بیاد و همچین چیزی رو مطرح کنه حتی ظاهر سازی نکرده ک اعتمادتو جلب کنه همینجوری رک گفته ک ازت لذت عشق بازی رو میخاد پس قطعا بقیشم میخاد 

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
تو بقیه موارد اوکیه؟ اگر دلت باهاشه یه مدت باهاش باش  اما لطفا لطفا لطفا نذار هیییییچ لمسی صو ...

بقیه موارد چیزی ندیدم هنوز ازش ولی نمیدونم چیکار کنم بین دو راهی موندم هم دلم باهاش هم اینکه میگم همه دوستایه همینه واقعا عشق بازی میکنن یا واقعا هرکی گیر من میاد اینجوریه 

البته پریشب باهاش بیرون بودم فقط در حد بوس و بغل بود تازه اولین روزم بود

راستش من نمیشناسن طرفتو ولی از یچیز مطمئنم پسری ک اولش بیاد و همچین چیزی رو مطرح کنه حتی ظاهر سازی ن ...

اره خودش میگ من رکم همه حرفمو میزنم کسی رو زوری نگه نمیدارم

بقیه موارد چیزی ندیدم هنوز ازش ولی نمیدونم چیکار کنم بین دو راهی موندم هم دلم باهاش هم اینکه میگم هم ...

اولین روز در حد بوس و بغل 

بیخیال 

سه ماه حداقل بگذذذره

اره خودش میگ من رکم همه حرفمو میزنم کسی رو زوری نگه نمیدارم

چی بگم والا خودت بسنج طرفتو ولی اصلا اصلا اصلا راضی ب هیچ چیزی نشو ک بعدا خودت شرمنده ی خودت بشی

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
اولین روز در حد بوس و بغل  بیخیال  سه ماه حداقل بگذذذره

یعنی ممکنه فقط داره منو گول میزنه که به هدفش برسه الان ازش پرسیدم علت اینکه بعداز یکی دوسال برگشتی به من چی بود؟!
چی حس کردی در وجود من؟!