2777
2789
عنوان

بچه ها دارویی که توی داروخانه پربود الان پیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 31 پست
برا کم کاری تیروئید  هردوسه ماه یه بار میخرم

ان شاالله مال شما پیدا بشه برا منم سه ماه یباره الان که کل شهر ب این بزرگی گشتیم یک قوطی بهمون داده میگیم  جرا دویست تومن میگه هفته بعد بیایی ۸۰۰ تومن میدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کم یاب شده

داروخانه ۲۹بهمن شماره 04133307000

داروخانه دکتر زمانی شماره 35416181

رو زنگ بزن

باید داروخونه به داروخونه بگردی و از هرکدوم یه ورق بگیری تا برسه به اون حدی که میخوای

سلام

استرس نداشته باشید به شایعات هم توجه نکنید

اینا۷۵ ساله فلسطین رو گرفتند هنوز مثل سگ ازحماس میترسند اونوقت بیاند سر ایران

هر هفته یکی دوبار این تاپیک میاد بالا نمیدونم چرا

ایران باهیچ کشوری جنگی نداره

فقط ازخودش دفاع میکنه همیشه

اینا جرات داشتند سالها پیش ایران رو زده بودند که ضعیف تر بود ازلحاظ نظامی

الان که انقدر ایران ازلحاظ نظامی قوی شده جرات ندارند سمتش بیاند خودشون ضررمیکنند فقط 

الان ازترسشون بیشتر یهودیایی که ناحق خونه ی فلسطینی ها رو خراب و شهرک ساختند فرار کردند رفتند اروپا وامریکا و کشورای دیگه

امریکا سلاح داد اسراییل وگرنه داشت شرش کم میشد

اما بزودی شرش کنده خواهد شد این وعده ی خداست

تاپیک تعطیل شد اینجا پیام گذاشتم

سلام استرس نداشته باشید به شایعات هم توجه نکنید اینا۷۵ ساله فلسطین رو گرفتند هنوز مثل سگ ازحم ...

مرسی  از دلداریتون  من والا مریضم اگر جنگ بشه داروهام پیدا نشه خود ب خود میمیرم -  راستش من ازسمت اونا نمیترسم از سمت خود ایران میترسم  نکنه برای منحرف کردن بعضی مساعل داخلی  خود ایران به جایی حمله کنه اخه حرفای امامان جمعه رو شنیدی میگه ما اول باید به فکر مشکلات بیرون باشیم بریم اونارو حل کنیم بعد مشکلات داخلی این یعنی چی

مرسی  از دلداریتون  من والا مریضم اگر جنگ بشه داروهام پیدا نشه خود ب خود میمیرم -  را ...

نترس ایران همیشه ازخودش دفاع کرده حمله نکرده

هشت سال به‌کشورمون‌حمله شد و حدود ۳۰۰هزار تاجوون دادیم مظلومانه اما حمله نکردیم جایی

تمام دنیا به تحریک امریکا علیه ما بودند

جنگی نمیشه نترس
فکرای بد نکن

شفای  عاجل ان شاا…

تازگیا خریدی؟  من متی مازول برای پر کاری

دیجی کالا رونگاه کن ،یه قرص میخواستم کلی گشتم دوتا داروخونه پیدا کردم ۳۰ تاش رو ۵۰۰ میگفت آخر از دی جی کلا خریدم ۶۰ تایی باپست ۳۵۰،

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد

من لووکسین ۱۰۰ دیروز گرفتم ۵۰ هزار

یه جعبه کامل 

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
من لووکسین ۱۰۰ دیروز گرفتم ۵۰ هزار یه جعبه کامل 

داروی پرکاری نایاب شده کم کاری زیاده داروش

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم