2777
2789
عنوان

نظرتون راجب گیلانیا چیه؟

2069 بازدید | 138 پست

اگه خودتونم گیلانی هستین بگین معمولا واسه عروسی چ رسمی دارین

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..

هنر نزد گیلانیان است و بس 

من گیلان رو خیلی دوست دارم

گیلانی نیستم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا گیلانی از نزدیک ندیدم فقط میدونم یکیشون نخست وزیر پاکستان بوده😁 یکیم الان وزیر خارجه اس

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ترکم

ولی کلا گیلانیا و مازنی هارو خیلی دوس دارم

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

من کلا عاشق ایران و شهرهاش هستم هر کدوم فرهنگ های قشنگ دارن گیلان هم خانمهای هنرمند داره که دست پخت فوق العاده ای دارن خیلی هم مردم مهمون نوازی هستن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من کلا عاشق ایران و شهرهاش هستم هر کدوم فرهنگ های قشنگ دارن گیلان هم خانمهای هنرمند داره که دست پخت ...

غذای معروفشون چیه؟

ع واقعا؟

آره، توی حکومت پاکستان زیادن، اونجا گیلانی ها خانواده های پولدارین. اجدادشون از گیلانن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

آره، توی حکومت پاکستان زیادن، اونجا گیلانی ها خانواده های پولدارین. اجدادشون از گیلانن

چ جالب نمیدونستم