2777
2789
عنوان

«نظم »🍁

179 بازدید | 8 پست

سلام به همگی عصر پاییزتون بخیر چجوری میتونم آدم منظمی باشم من خانواده نامنظمی دارم و انگار این در منم ایجاد شده ک نظم ندارم هیچ وقت  وسایلم مرتب نیست 

یا ظاهر مرتبی ندارم خیلی هم تلاش میکنم ولی نمیتونم تو خودم ایجادش کنم اگه راهکاری دارین بهم لطف کنین بگین  🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شب قبل بنویس برنامه روز بعدتو.. منطقی باش و اغراق آمیز برنامه ننویس چون سنگ بزرگ علامت نزدنه.. وقتی ب برنامت عمل میکنی ب خودت جایزه بده و وقتی عمل نمیکنی تنبیه کن خودتو.. کاری ک بیشتر از دو دقیقه طول نمیکشه رو همون لحظه انجام بده مث مرتب کردن تخت بعد از بیدار شدن

برنامه ریزی کارای روزنام منطورم نبود مشکلم تو نظم وسایل و ظاهر و ایناست مثلا کیفم اغلب اوقات نامرتبه اول صبح یا آخر شب تمیز میکنم ولی در طول روز درگیر میشم اصلا نمیتونم تمرکز کنم و به نظم اطرافم توجه کنم یا کفشام صبح واکس میزنم ولی در طول روز همیشه کثیفه نمیتونم مرتب نگهش دارم یا وقتی درس میخونم برام مهمه درسو خوب بفهمم ولی جزوه هام خیلی بد خط و کثیف میشه  و همیشه شرمندم میکنه 🌪️

از شب قبل بنویس برنامه روز بعدتو.. منطقی باش و اغراق آمیز برنامه ننویس چون سنگ بزرگ علامت نزدنه.. وق ...

مرسی عزیزم 

راجع برنامه ریزیم که گفتی به شدت کمالگرام و خیلی بهم آسیب زده اگه یک نظم منطقی تو کارای روزنام اجرا کنم خیلی خوب میشه ولی کمالگرایی اجازه نمیده 🌪️🦋