2777
2789

شوهرم میگه هزینه اش هر چی هست میدم برو یه روز برو باشگاه یه روز استخر سر کوچه مونه درست یا میگه پول میدم برو با دوستات سینما پاساژ خونه داداشت فقط عصر بیا خونه که منم خونه  باشم اما دست و دلم به هیچی نمیره کلافه ام سردرگمم خونه موندن دیوونه ام میکنه بیرون رفتن کلافه ام میکنه خیلی حال روحیم بده دلم مامانم و میخواد😔😔😔 (مامانم ده روز فوت شده و دلیل این همه اصرار شوهرم بخاطر سرگرمیم همینه) همش قیافه مامانم جلو چشمامه صداش حرفاش قربون صدقه رفتن هاش هل روز دو ساعت سر مزارش میشینم حرف میزنم گریه میکنم مامان تو الان کجایی حال من با اینا خوب نمیشه کاش بودی مامان 😔😔😔 خدایا یه نشونی چیزی از حال مامانم بده الان اونجا حالش خوبه بده چیکار میکنه 😔😔😔

خوب عزیزم اولا خدا مادرتو بیامرزه

دوما شما هنوز داغداری شوهرت باید درکت کنه این دوره هم تموم میشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداوند رحمت نثارش کنه به دل شمام صبر بده

من با مامانم یک سالو نیمه قهریم یعنی خونه هم نمیریم هیچوقت منو دوست نداشت و نداره خواهرمو دوست داره حتی اسم زن داداشامو با جان صدا میکنه خواهرمو هم همینطور فقط منو با اسم تنها 

کلا زده شدم محبتی ندیدم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

خدارحمت کنه مامانتو🖤

فعلا واسه تفریح زوده ، گریه کن وخودتو خالی کن تا بتونی این غم رو بپذیری

اشکالی نداره اگه حالت بده ، به جای باشگاه برو مشاوره تا سبک بشی

وباهمسرت شبا برین پیاده روی تا حالت کم کم خوب بشه