شوهرم میگه هزینه اش هر چی هست میدم برو یه روز برو باشگاه یه روز استخر سر کوچه مونه درست یا میگه پول میدم برو با دوستات سینما پاساژ خونه داداشت فقط عصر بیا خونه که منم خونه باشم اما دست و دلم به هیچی نمیره کلافه ام سردرگمم خونه موندن دیوونه ام میکنه بیرون رفتن کلافه ام میکنه خیلی حال روحیم بده دلم مامانم و میخواد😔😔😔 (مامانم ده روز فوت شده و دلیل این همه اصرار شوهرم بخاطر سرگرمیم همینه) همش قیافه مامانم جلو چشمامه صداش حرفاش قربون صدقه رفتن هاش هل روز دو ساعت سر مزارش میشینم حرف میزنم گریه میکنم مامان تو الان کجایی حال من با اینا خوب نمیشه کاش بودی مامان 😔😔😔 خدایا یه نشونی چیزی از حال مامانم بده الان اونجا حالش خوبه بده چیکار میکنه 😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با مامانم یک سالو نیمه قهریم یعنی خونه هم نمیریم هیچوقت منو دوست نداشت و نداره خواهرمو دوست داره حتی اسم زن داداشامو با جان صدا میکنه خواهرمو هم همینطور فقط منو با اسم تنها
کلا زده شدم محبتی ندیدم
بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...