2777
2789

سلام ریشه شیرین بیان پودرکردم براباردارشدنودفع کیست اندومتریوزخوبه ?? کسی خورده ??

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

پیاز درمانی خوبه من پلی کیستیک بودم انجام دادم همون ماه رفتم دکتر گفت. حمت آماده باروری هست بهم لتروزل داد باردارشدم تو نت هست روش مصرف قبل هر غذا باید یه دونه بجوشونی تا دوهفته بخوری 

پیاز درمانی خوبه من پلی کیستیک بودم انجام دادم همون ماه رفتم دکتر گفت. حمت آماده باروری هست بهم لترو ...

ی زمان خوردم نشدم.. الان ک پریودم مکه بعدازپریودیم بازشروع کنم‌ .. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی زمان خوردم نشدم.. الان ک پریودم مکه بعدازپریودیم بازشروع کنم‌ .. 

اگه اشتباه نکنم روز پنجم پریود باید شروع کنی، اگه تهران هستید طب سنتی عالی میشناسم معرفی کنم بهتون، روغن بابونه هم بمال به تخمدان‌ها و رحم، 

آیه 59تا64سوره نمل را بخونید به این صورت که روز اول 1بار روز دوم 2بار تا روز چهلم 40 بار بعد از 40 روز 2000صلوات هدیه به شهید سامانلو و شهید ابراهیم هادی برای بارداری فوق‌العاده تاثیر داره و نذر کنید شب علی اضغر تعدادی شیر پخش کنید بین بچه ها انشالله حاجت بگیرید 

اگه اشتباه نکنم روز پنجم پریود باید شروع کنی، اگه تهران هستید طب سنتی عالی میشناسم معرفی کنم بهتون، ...

قبل باردارشدنم شیرپخش کنم??

مشهدم.. روغن سیاهدونه ک زیادمیزنم .زیردلم. حالاباشه بابونه ام میخرم.. 

این دکتری که میگم ویزیت اینترنتی هم داره دارو هم ارسال میکنه، اگه میتونی برو باشگاه مثل ایروبیک، بسکتبال پرتحرک باشه اگه شکم داری آبش کن، سردی زیاد نخور، این روغن ها را یه روز درمیون بزن، روزی 10تا 2دقیقه درجا بزن، نخودآب بخور، سنجد بخور، املت هویج میگن خوبه، پیاز تفت میدی بعد هویج رنده شده یه تخم مرغ می‌کنی روش، به همسرت هم معجون بده، این چیزایی که میدونستم گفتم انشاالله کمکی بهت کزده باشم انشاالله امام رضا حاجتت را بده 

این دکتری که میگم ویزیت اینترنتی هم داره دارو هم ارسال میکنه، اگه میتونی برو باشگاه مثل ایروبیک، بسک ...

ممنون.گلم..ان شاء الله.. باشگاه شوهرم دوس نداره برم‌ ورزش براتوخونه چی جواب میده??

ممنون.گلم..ان شاء الله.. باشگاه شوهرم دوس نداره برم‌ ورزش براتوخونه چی جواب میده??

درجا بزن، 10بار تو روز 2دقیقه خیلی مفیده دکتر میگفت، پیاده روی هم خوبه تند راه برو از 15 دقیقه شروع کن هر روز یه تایمی اضافه کن تا45 دقیقه برسه، موقع پریودای دوش نگیر، سردی نخور، چند روز اول کاچی بخور با روغن زرد گاوی، آجیل خوبه روز چندتا بخوری مثل بادام و پسته خام، کلینیک طب سنتی پیدا کن برو، دکتر حسن اکبری ویزیت اینترنتی هم داره کارش عالیه ازش دارو بگیر