2777
2789
عنوان

جاری 💩💩💩

259 بازدید | 8 پست

من یه جاری دارم که یه پسر داره🥴

من و اون جاری دیگم یه دختر دارم 

بعد این جاریم خیلی با من هم چشمی داره. همش تا با هم میشینیم میگه پریا( مثلا دختر من) اصلا بغل نمیکنه منو بهم نمیچسبه🤮

راست میگه دختر من عین خودمو اصلا از کسی انرژی منفی بگیره ازش فاصله میگیره با این که ۷ سالشه

ولی دختر اون جاریم کپ مادرش زبون بازه پشت سر همین جاریم حرف میزنن جلوش موس موس میکنن.

حالا جاریم همش میگه ما از زهرا ( دختر جاریم) خوشم میاد دوسش دارم این دخترا تو صلیقه منن منظور اینکه اینو عروسم میکنم در آینده🥴

مطمئنم اینا رو برای دق دادن من میگه به خیال خودش

چون بارها دیدن چزونده اوتا رو

وقتی میگه منم میگم اره ما هم زهرا رو خیلی دوست داریم

حالا این دفعه اگه گفت چی بگم که بکشه بیرون از ما؟

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

هیچی نگو دایورت فقط بگو جهنم پسر تو هم تو سلیقه من نیست

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایندفه بگو انگار برات رفتار بچه های دیگه خیلی مهمه 

ولی برای من اصلا مهم نیست و بهش فکر نمیکنم فکرم درگیر چیزای مهم تریه با یه لبخند خوشگل اینارو بگو

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...