2777
2789
نه بابا به صورت شاین میده که باعث برجستگی میشه

تو عکس اسی ک سفید شده خیلی؟! ببین منکع آرایش نمیکنم و فقط ی رژ گونه و رژ لب میزنم خوبه استفاده کنم ؟ 

پوستم سفید ب بورس میزنم و شماره و برندی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عکس اسی ک سفید شده خیلی؟! ببین منکع آرایش نمیکنم و فقط ی رژ گونه و رژ لب میزنم خوبه استفاده کنم ؟ ...

عزیزم هایلایتر رو فقط ی جاهای خاصی از صورت میزنن مثلا رو برجستگی گونه یا نوک بینی یا بالای لب 

چکار می‌کنه ؟ یعنی سفید گچی میکنه؟!

حالت براق داره

نه عشقم سفید نمیکنه

تناژ رنگی نختلف داره سفید و کرم و طلایی و.....

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

پس چرا تو عکس سفیده!!  ببین اینکه تو میگی میشه رژ گونه که

فکرکنم شماکانسیلر رو میگی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اخه اسی زده هایلایتر بعد ی عکس گذاشته سفید ببین

عشقم عکس ادیت و اینا داره نمیگم اصلا سفید نیست رنگ سفیدش خب سفید هست ولی بیشتر شاینه

خب ببین وقتی صورتی نمیشه از رژ گونه ب جای استفاده کرد

ن عزیزم گفتم ک ی حاله ای رنگ صورتی داره 

اتفاقا روی ارایش میشینه رنگش 

الان پالتای هایلایتر رنگای مختلف داره 

هولویی سفید صورتی وو..