یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقد میگیره گلم؟؟نوک بینی رو گرد درمیاره؟کسی رو میشناسی پیشش جراحی کرده باشه؟
من خودم 17 تیر عمل کردم پیشش
اونموقع 22 تومن گرفت
تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: «از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: «از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
😘😘،فقط شما پیش دکتر یوشی جراحی کرده یا تو اقوامتون کسی بوده؟؟منظورم اینه قبلا کارشو دیده بودین شما ...
اقوام که نه
یکیو دیدم از فرم بینیش خیلی خوشم اومد دکترشو پرسیدم
از همونجا با این دکتر آشنا شدم