2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد میگیره گلم؟؟نوک بینی رو گرد درمیاره؟کسی رو میشناسی پیشش جراحی کرده باشه؟

من خودم 17 تیر عمل کردم پیشش

اونموقع 22 تومن گرفت

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
چقد خوب گرفته،راضی؟؟طبیعی درآورده؟

آره خیلی طبیعیه همونطوری که میخواستم

البته هنوز ورم داره

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
مبارکت باشه گلم،نوکش گرده؟بینیت گوشتی بود؟

ممنون عزیزم ❤️آره گرده 

گوشتی بود و افتادگی شدید داشتم

ممنون عزیزم ❤️آره گرده  گوشتی بود و افتادگی شدید داشتم

😘😘،فقط شما پیش دکتر یوشی جراحی کرده یا تو اقوامتون کسی بوده؟؟منظورم اینه قبلا کارشو دیده بودین شما؟

😘😘،فقط شما پیش دکتر یوشی جراحی کرده یا تو اقوامتون کسی بوده؟؟منظورم اینه قبلا کارشو دیده بودین شما ...

اقوام که نه

یکیو دیدم از فرم بینیش خیلی خوشم اومد دکترشو پرسیدم

از همونجا با این دکتر آشنا شدم

خیلی هم عالی ممنونم ازت😘

قربونت❤️

دکتر کامبیز پوریوسف کارای جراحی بینیشون عالیه البته ایشون متخصص انواع جراحی زیبایی هست

این پیج اینستاشون

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782