2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم خرابه

132 بازدید | 19 پست

اخه چجوری بعضیا پیدا میشن که میگن فلسطینیا حقشونه

این روزا از بس اخبار و اینارو شنیدم اعصابم بهم ریخته هیچ اینم که بقیه میان برعلیه فلطسین چیزی میگن ی طرف دیگه

اخه چ گناهی کردن همین‌جوری ازشون کشته میشه بچه های کوچولو که یتیم شدن یا اینکه فکر کنی همه دورت جنازه هست 

چجوری انقدر عوضی میتونن باشن 

واقعا فکر کردن بهش اشکمو در میاره وقتی ادما میگن ی کشور دیگس به ما چه حس میکنم انسان نیستن و ازشون میترسم 

واقعا خیلی زندگی تاریکه :))

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونام ننشستن فقط نگا کنن دوتا اینا میزنن دوتا اونا

اونا امکانات ندارن اصلا غذا و دارو اینا ب سختی یهشون میرسه

چجوری بزنن

اسرائیل میخواددبزنه همشو صاف کنه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
اونی که میگه حقشونه رد باید قیافشو موقع حمله اسرائیل به ایران دید😂😂😂اشغال انگار اسرائیل عاشق سینه ...

متاسفانه توی دانشگاه خیلی همه چیو باهمه چی قاطی کردن 

و طرفداری از اسرائیل میکنن

عزیزم نمیشه هیچی گفت دنیا کوچیکه و زمین گرده یه روزی یه جایی آدم ها به حرفهایی که زدن میرسن

خیلی خیلی ناراحتم که  این همه ادم دارن این اتفاقا رو میبینن و هیچ کاری نمیکنن 

البته میدونم کاری ازمون برنمیاد ولی کسایی ک ازشون کاری برمیاد چرا کاری نمیکنن

اونا چوبشو خواهند خورد😂

امیدوارم اینطوری باشه

من وقتی خبرارو میشنوم حتی نگا نمیکنم فقط میشنوم واقعا گریم میگیره 

خیلی خیلی ناراحتم که  این همه ادم دارن این اتفاقا رو میبینن و هیچ کاری نمیکنن  البته میدو ...

از دست کسی کاری برنمیاد

امیدوارم خدا خودش رحم کنه

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۷_۲۳۴۲۵۵۱۷۸_zpbs.mp4/

پارسال برای یک نفر که آخر علت مرگشم‌ مشکوک موند، رسانه های دنیا رو به خط کردند.

امسال به بیمارستان حمله میکنن، هزاران بچه بیگناه جون میدن، کسی صداش درنمیاد.

جنگل هم این شکلی نیس

از دست کسی کاری برنمیاد امیدوارم خدا خودش رحم کنه

واقعا 

کاش کمک کنه یا دنیا رو تموم کنه

پارسال برای یک نفر که آخر علت مرگشم‌ مشکوک موند، رسانه های دنیا رو به خط کردند. امسال به بیمارستان ...

دقیقاااا 

الان اونقدر سروصدا نیست 

فکر کردن به اینکه داریم بین چه کسایی زندگی میکنیم قلبمو مچاله میکنه