2777
2789
عنوان

چجوری به بچه تون غذا میدین

68 بازدید | 4 پست

چندروز دیگه میخوام غذای کمکی شروع کنم برای بچم ولی  نمیدونم باید بنشونمش شما چطور غذا میدین ؟

وقتی بزررگتر شد و تونست خودش بخوره برا اینکه کثیف کاری نشه چیزی پهن میکنید زیر پاش؟

من میذاشتم تو کریر، بزرگترم بشه اگ داشتی صندلی غذا بعضیا تو روروئک ماشین شارژی چمیدونم دیگه هر چی دم دستته چند ماهه زود میگذره بعدم ک ایشالا خودش میشینه سر سفره و گند میزنه ب زندگی خخخ

من میذاشتم تو کریر، بزرگترم بشه اگ داشتی صندلی غذا بعضیا تو روروئک ماشین شارژی چمیدونم دیگه هر چی دم ...

من روروئک نگرفتم شنیدم مضره ولی ربم میخواد بزارم تو روروئک غذا بخوره نظرت درمورد روروک چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من ۱سالشه از ۶ماهگی فرنی و حریره که بهش میدادم کلا مینشست الانم که ۱سالشه کیک و بیسکوییت میوم که دستش میگیده تو دستش و بااون چهاردست و پا میره یعنی عین رد پا کل خونه رو به گند میکشه عزیزم با بچه داری فکر تمیز موندن خونه رو از سرت بیرون کن 

من روروئک نگرفتم شنیدم مضره ولی ربم میخواد بزارم تو روروئک غذا بخوره نظرت درمورد روروک چیه

اره جدیدا میگن بده چی بگم والا زمان ما ک بود و میذاشتیم خودمونم ک هممون روروئکی بودیم و میدویدیم باهاش طوریمونم نشد تصمیم با خودته دیگه