2777
2789
عنوان

اووووووف

66 بازدید | 2 پست

بگین شما بودین چه حرکتی میزدین 

داداشم زنگ زد آماده شو با بچه ها بریم بیرون 

اومدن دنبالمون ،مادرخانومشون هم همراهشون بود،خلاصه رسیدیم زیرانداز انداختیم بشینیم ،زن داداشم به داداشم گفت بریم دور بزنیم 

رفتن ۲ساعت بعد پیداشون شد 

پسرشم چقدر گریه و ایراد گرفت تو این مدت دیگه مامانش زنگ زد برگشتن جمع کردیم اومدیم خونه رسوندن مارو 

اینقدر بهم برخورده  و ناراحت و عصبی شدم الان که چاقو بزنی خونم در نمیاد،خب چرا اومدین دنبال ما مگه ما بیرون نرفته بودیم این حجم از بی محلی برام غیرقابل تحمله ،در ظاهر که مشکلی باهام نداره ولی اینجور حرکاتی میزنه 

منم خوشم‌نمیاد اوایل ازدواج خواهرمم اینجوری بود الانم کلا سرشون تو گوشه همه بچه هاشونو فقط توجون ما میندازن 

واقعا بدم میاد از این رفتارا 😑

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.