2777
2789

دوماهه بدترین بخث ها مشاجره داشتم با شوهرم و خانوادم نزدیک سالگرد مامانممه دقیقأ بوی همون روزایی میاد ک مامانم واسه همیشه از پیشم رفت ولی نمیدونم چرا دیگه گریه نمیتونم بکنم وقتی ام کسی میدید منو در حال گریه خیلی اعصابم ب هم میریخت بدش ای کاش تو عروسیمم بتونم جای خالی مامانمو تحمل کنم گریه نکنم دشمنام کم نیستن ولی واقعأ قلبم انگار سخت شده اصلأ انقدر تغییر کردم ازوقتی مادرم رفت ک دیگه خودمم خودمو نمیشناسم

سعی که با کسی که بهش اعتماد داری صحبت کنی 

شاید زودرنجیت کمی رفع بشه

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت تسلیت میگم امیدوارم مشکلاتتو پشت سر بذاری خدا بهت نیرویی بده که بتونی...همه توزندگیا مشکل داریم خوبه براهم دعا کنیم بهم انرژی مثبت بدیم ...داشتن یه سنگ صبور مجازی عالیه همینکه غممو مینویسم ۷۰ درصد ازبین میره دلم خالی میشه امتحان کن توهم

واقعیت اینه که دنیا برای ادما به قبل مرگ پدرمادر و بعدش تقسیم میشه اینو فقط کسایی میفهمن که با این ش ...

آفرین دقیقأ واقعیتش دیگه اصلأ تعریفم از همه چی فرق کرده 

چرااااا؟؟؟؟

چون وضع مالی بابام خوبه فکر میکنه من رفت و امد کنم میخوام با شوهرم پول بابامو بالا بکشم

ن بابام جهاز بهم داد ن سیسمونی همه اینا بخاطر اینه ک شوهرم وضع مالی خوبی نداشت اومد خواستگاری کل فک و فامیلو پر کرد ک طرف بخاطر پول اومده خواستگاری صدف....

هی خواهر خیلی سختیا کشیدم...

چون وضع مالی بابام خوبه فکر میکنه من رفت و امد کنم میخوام با شوهرم پول بابامو بالا بکشم ن بابام جها ...

اخی عزیز دلم منم تو این یک سال ک مامانم رفته از همه ادمای اطرافم کشیدم