2777
2789

آقا چند وقت پیش من برا انتخاب واحد دانشگاه میخواستم برم کافی نت، دوستم شاغله گفت من وقت ندارم اگه میشه انتخاب واحد منم انجام بده منم براش انجام دادم، کافی نت نفری 110 تومن گرفت، منم به دوستم خبر دادم که انجام دادم براش، یه تشکر کرد و تمااام

الان بیشتر از یه ماهه از اونموقع میگذره و اصلا به روی مبارکشم نیاورده😶یعنی خبری ازش نیست کلا

شما بودید چیکار می‌کردید؟

میدونم 110 تومن اصلا پولی نیست ولی اگه از اینکه احساس کرده زرنگه میسوووزم🥲آدمی هم نیستم به روش بیارم 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

چرا پولی نیس؟

میدونی چقدر باید زحمت کشید برای هر هزار تومنش؟

من با کسی بده بستون مالی ندارم و رک هستم

خیلی راحت پیام بده بگو فلانی اون دفه رفتم کافی نت برات ۱۱۰دادم بی زحمت امروز بزن حسابم و تمام

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا تو این اوضاع اقتصادی هزارتومنم پوله تا چ رسد ۱۱۰تومن.خیلی رک بهش بگو 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یه طور دیگه ازش ببر مثلا وسیله ای چیزی بگو بخره بعد بگو راستی حسابمون از قبل اینقدر بود...... 

دردم اینه از اونموقع اصلا پیداش نیست🥲دارم از حرص میمیرم

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
ترم چندین؟

7

بایدهمون روز توپیام میگفتی110دادم انتخاب واحدکردم

آره بخدا اشتباه کردم

الان دیگه روم نمیشه