2777
2789

بچه ها خواستگاری که خیلی پسندیده باشه ولی مادرش ساز مخالف بزنه اگه پسره خیلی پسندیده باشه امکان داره برگردن ؟

من خودم قبلا خواستگار این مدلی داشتم برگشتن ولی پسره رو دوسش نداشتم 

ولی از اینا خوشم اومده بود شما نظرتون میگین یا تجربتون

فقط انرژی بد لطفا نفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا به خود پسر بستگی داره یکی بود ۲ ماه باهاش دوس بودم حتی جرعت نکرد منو به خانوادش معرفی کنه !! گفت داشت دعوا میشد و بیا تموم کنیم 😐 با یکی دیگه اشنا شدم مامانم مخالف بود سر یه موضوع کوچیک پسره با اینکه ۱ بار منو دیده بود گفت من حلش میکنم و از دستت نمیدم 

پسره اگر بخواد شده باشه کاملا قید مادرشو بزنه میاد و با تو شروع میکنهد

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

نباید توقع داشته باشی قید مادرش رو بزنه چون هیچ پسری این کار رو نمیکنه ولی اگه شخصیتش وابسته نباشه احتمالا بتونه مادرش رو راضی کنه برگردن 

ولی بازم در آینده احتمالا دچار مشکل بشین 

انشالله هر چی خیره همون بشه 🌹 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

نباید توقع داشته باشی قید مادرش رو بزنه چون هیچ پسری این کار رو نمیکنه ولی اگه شخصیتش وابسته نباشه ا ...

نه نمیخام قید مادرش رو بزنه 

خوده مادرش خیلی منو پسندیده بود 

ولی دلیل یهو مخالفت مادرش این بود که فهمید برادرم مریضه ذهنیه با اینکه ژنتیکی نیست اما متوجه شدیم ترسیده و وسواس گرفته 

چون من خیلی اون پسر رو پسندیده بودم و میدونم اونا هم منو خیلی پسندیدن میخام بدونم احتمال برگشت هست ؟ 

نه نمیخام قید مادرش رو بزنه  خوده مادرش خیلی منو پسندیده بود  ولی دلیل یهو مخالفت مادرش ...

انشالله که بر می‌گردن اگه میگی مامانشم خواستنت

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

بستگی به پسرداره ولی کلااینجوری خوب نیس،رضایت مادرشرطه

نه نمیخام قید مادرش رو بزنه 

خوده مادرش خیلی منو پسندیده بود 

ولی دلیل یهو مخالفت مادرش این بود که فهمید برادرم مریضه ذهنیه با اینکه ژنتیکی نیست اما متوجه شدیم ترسیده و وسواس گرفته 

چون من خیلی اون پسر رو پسندیده بودم و میدونم اونا هم منو خیلی پسندیدن میخام بدونم احتمال برگشت هست ؟