2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر لطفا بگید چطور نترسم😔😭من با ی اتفاق بد ک بیفته تا چندروز یا چند هفته وحشت دارم و از تنهایی زجر میکشم... شوهرم ک صبحا می‌ره سرکار من استرس میگیرم چون تنهام قبلا اینطور نبودم این چندروز خبر مرگ چند نفر رو شنیدم وحشت کردم چیکار کنم چطور بر این ترس غلبه کنم؟ 🙏🙏شهر غریبم خودم تنها دور از خانواده فقط همسر پیشمه ک اونم روزا سرکار بچه‌هم ندارم 

بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗
خواهر لطفا بگید چطور نترسم😔😭من با ی اتفاق بد ک بیفته تا چندروز یا چند هفته وحشت دارم و از تنهایی ز ...

عزیزم هر وقت ترسیدی این آیه رو ۱۰ بار بخون بخدا پناه ببر مطمئن باش آروم میشی ..لا اله الا الله توکلت علی الحی الذی لا یموت والحمدلله الذی لم یتخذ ولدا ولم یکن له شریک فی الملک ولم یکن له ولی من الذل وکبره تکبیرا

برای حاجتم صلوات میفرستی گلم