همه جازن ومرد مورددارهست وباشناختی که ازشوهرم دارم میدونم سمت زن نمیره مثلا یه نمونه اش خانومه ...
اره دقیقا و اونیم که خیانت میکنه چه مرد چه زن مقصر نمیشه بگی خانوما گول میزنن چجور موقع هرچی میشه عقل ما نصف حق آب خوردنمونم بعد ازدواج میگیرن اما تو این چیزا مرد بیچاره زنا گولس زدن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
موافقم نمیدونم چرا ادما انقدر به خودشون مطمئنن شهر عجایبه نی نی سایت
برو بازار پوشش ها رو ببین اینستا رو برو ببین حالت بهم میخوره از همجنسامون باعث تحریک مرد میشن بعد میگن نه مقصر آقاست خواست نگاه نکنه خب میره با زنش تو خونه مقایسه میکنه از زنش زده میشه این خودش یه راه برا خیانت باز میشه .
اره دقیقا و اونیم که خیانت میکنه چه مرد چه زن مقصر نمیشه بگی خانوما گول میزنن چجور موقع هرچی میشه ع ...
اتفاقا من اونروزدعوای اساسی کردم باشوهرم وطوری نشوندمش که توحتماکاری کردی که اون خانوم به خودش جرات همچین کاری روداده هرچی قسم میخورد هیچوقت همجنس اموزیرسوال نمیبرم ولی بعضی از زنا نامردوپست شدن براشون مهم نیست طرف زن داره مردچشم چرون خانوم توچرامیخندی وپیام میدی توکه میدونی یه زن توخونه داره توچرا باهاش میچتی ومیری بیرون
من خودم نمیگم زن ادم بدیهو.... ولی متاسفانه چیزایی دیدم که دلم شکسته شدازهمجنس خودم
داییم تو بانک کار میکنه هم اتاقیش دوتا خانوم هست میگه از من یه سوالاتی میپرسن زنت میره پاکسازی صورت؟؟ میره اپیلاسیون؟؟ و.... خیلی زشته این سوالات بخدا یه زن از مرد بپرسه بعد میره از زنش میپرسه و خیلی چیزای دیگه چشم و گوش مرد رو ب همه چی باز میکنن . اخه ب شماها چه ک از یه آقای متاهل این رو می پرسید