2777
2789
عنوان

هرکاری میکنم تب بچم پایین نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخام نگرانت کنم.اما تبی که دست و پا یخ کنه دور از جون به تشنج نزدیکه.چطور میگی برم بخابم.نخا ...

نه میگم نمیتونم بخوابم توروخدا نترسونم😭

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

منم همین دردو دارم برا همین بیدارم 

وبی الان اومدم بهش استامینوفن دادم یکم اب و نمک و سرکه هم قاطی کردم جورابشو توش خیس کردم بعد جورابو نمدار پاش کردم یکم شربت اب و گلاب و عسل هم دادم بخوره ک زیاد نخورد بخاری رو هم خاموش کردم و تیشرت شلوارک تنش کردم 

ستادین چیه؟

سلام دوستان، افرادی که گفتن بچه‌شون تب میکنه وتبش پایین نمیاد داخل کانالی توایتا خوندم برای این مورد دهان بچه کاملا باز باشه و ی جلد خودکار بزارین داخل یکی از سوراخهای بینی بچه‌وسوراخ دیگه رو ببندید وبا دهان خودتون از لوله خودکار فوت کنید تبش سریعا پایین میاد من اولش باور نکردم اما ی روزی پسر خودم تب شدید داشت از شدت تب حتی بیحال بود امتحان کردم واقع مث آب رو آتیش بود وقتی سرماخوردگی پسرم سریع خوب شد

پسر من چند ماه از پسر شما بزرگتره، تب كرده بود شربت استامينوفن دادم تبش پايين نيومد بردم دكتر گفت اين سن استامينوفن جواب نميده، شربت ايبوبرفن داد تبش پايين اومد

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

عزیزم نمیخام نگرانت کنم.اما تبی که دست و پا یخ کنه دور از جون به تشنج نزدیکه.چطور میگی برم بخابم.نخا ...

میگم دختر یساله من انقریب بود تشنج کنه تبش بیشتر از ۴۰ بود لرز هم داشت خودمم ۱۸ سالمه چهار شبانه روز تو بیمارستان سر پا بغلش کردم یه ساعت هم نخوابیدم

این تب ویروسیه بچه های منم همین بودند دوره ای داره من 5 شبانه روز نخوابیدم

چجوری تب رو آوردین پایین ؟ من دارم از نگرانی میمیرم دکتر که گفت چیزی نیست و فقط شیاف و آموکسی سیلین داد

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔