2777
2789

سلام پسرم از اول شیر مادر و در کنارش به مقدار کم شیر خشک معمولی میخورد که رفتم دکتر آپتامیل پپتی داد منم از اول رژیم لبنیات و هیچی نداشتم مدفوعش آبکی بود و دفعشم روزی 4تا6بار بود و صورتش هم دونه میزد ولی کم یکی دوبار هم دستش چندتا دونه زد بعد شروع کمکی مدفوعش سفت تر شده دیگه آبکی نیست صورتشم دیگه دونه نمیزنه حالا به نظرتون آلرژی پسرم رفع شده یا اصلا آلرژی نداشت ؟ میشه از تجربه هاتون بگین لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از اقوام بچشو با گلاب میشست. اون خیلی الرژی داشت دونه میزد پوستش.

به نظرم پسر شما خیلی خفیف بوده رفع شده

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

اگر یم سالش شده ببرش تست من بردم هنوزم الرژی داشت دخترم گفت تا دو نیم سالگی دوباره بیا 

تستش چجوریه؟

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

من دوتاشم داشت پسرم تجربه نداشتم ب بیچاره شیرخودم دادم وقتی 2سالع شد تبدیل شد ب اگزما ولی دخترم 2ماهکی بردم دکتر گف اینم داره منم نان معمولی دادم خوب شد الان روزی دو الی سه بار میره شیر زیاد میدم بهش دکتر گف نرماله ولی کاش ب پسرم هم میدادم شیرخشک الان دچار اگزما نشده بود کلا شیرخودم قط کردم 

آلرژی ارثیه برای این باباش داره 

بچه من آلرژی داشت سینه رو میدید جیغ میزد اصلا لب نمی‌زد رژیم گرفتم اصلا انگار نه انگار این بچه همون بچه ست قشنگ دیگه شیر خوردنش اوکی شد مدفوعش اوکی شد 

به نظرم اگر آلرژی هم داشته کم بوده و خوب شده  

متخصص آسم و آلرژی اطفال به من گفته بود بچه هایی که آلرژی شون زیر سه ماه بروز پیدا می‌کنه زیر یک سال خوب میشن ولی اگه دیر تر بروز پیدا کنه ممکنه تا چهار پنج سالگی هم ادامه پیدا کن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
گفتم که از اول رژیم نداشتم و رعایت نکردم

احتمالا به یه چیز خاصی حساسیت داشته. وقتایی که جوش میزده یه چیزی میخوردی خودت. 

دختره من رفلاکس پنهان داره.نزدیکه یک سالشه هنوز خوب نشده. امپرازول میدم بهش