2777
2789
عنوان

نی نی یار شب هردوکابری من ترکونده

122 بازدید | 8 پست

اینم کابری قرضی هست.  هرچیم صدات میزنم تشریف نمیاری 

خانم موناتهرانی مشکل دارن ای نی نی یارتون @موناتهران  

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار تا منم ترکونده بیخیال بابا نی نی یارام انسانن دیگ گاهی اعصاب ندارن

همین امشب؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
حتما بحث غیر مجاز کردی

شاهدا تو کابری قبیلم بودن ک تاپیکم دیده بودن گفتن هیچی نشده بود الکی ترکوندت.  فقط تاپیک زدم ی نظریه ک بنظرت همه مخالفن هنوز شروع نشده ترکوند ن دعوا بود ن سیاسی. بعد میگم چرا حذف میکنی میزنه کابریم میترکونه. کابری دومم اعتراض کردم ترکوند بعد میگ چرا بهم کفت عقده ای.

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
چهار تا منم ترکونده بیخیال بابا نی نی یارام انسانن دیگ گاهی اعصاب ندارن

برامن تو ده دقیقه دوتاش ترکوند

نه قبلا یه شب دوتاشو ه شب دوتا دیگشو یدونش فقط گفتم مسئولین خوابن ترکید یکیشم فک کنم راجب جنگ بود😐ت ...

خخخخخخ تو رکورد تعلیقی 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
شاهدا تو کابری قبیلم بودن ک تاپیکم دیده بودن گفتن هیچی نشده بود الکی ترکوندت.  فقط تاپیک زدم ی ...

🙁