خانم موناتهرانی مشکل دارن ای نی نی یارتون @موناتهران
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاهدا تو کابری قبیلم بودن ک تاپیکم دیده بودن گفتن هیچی نشده بود الکی ترکوندت. فقط تاپیک زدم ی نظریه ک بنظرت همه مخالفن هنوز شروع نشده ترکوند ن دعوا بود ن سیاسی. بعد میگم چرا حذف میکنی میزنه کابریم میترکونه. کابری دومم اعتراض کردم ترکوند بعد میگ چرا بهم کفت عقده ای.
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
چهار تا منم ترکونده بیخیال بابا نی نی یارام انسانن دیگ گاهی اعصاب ندارن
برامن تو ده دقیقه دوتاش ترکوند