2777
2789

با ی خانومی قبلا بوده...اون خانوم میگه خودمو میکشم اگه ازدواج کنی ....بمن زنگ میزنه تهدید میکنه.....میگه میام دم خونتون ....مشکل روانی داره حتی میترسیم خودشو بکشه ....قرار بود این هفته بیاد خاستگاری ...بخاطر این زنه موندیم .توروخدا کمک کنین ....این زن نرمال نیست امکان داره خودکشی کنه یا ابروریزی.....چیکار کنیم واقعا همو میخاییم گرفتار شدیم .دو بار اومدن خاستگاری قبلا این زن مانع هست فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دختررو ول کرده؟ الکی به دختر مردم نگو روانی وقتی نمیدونی چی پشتش بوده و اون اقا باهاش چیکار کرد ...

دقیقا

ما که نمیدونیم چی به چیه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

هیچ غلطی نمیکنه شوهر من با ی زده بود روز بله برون با ی شیشه مشروب اومده بود جلو در ما گریه داد و بید ...

شوهر شما با ی زنه بود بعد گولش زده اومده با تو 

من چرا دلم میسوزه پس 🥲

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍
ب درک بزار خودشو بکشه

اینقدر علیه همجنس خودتون نباشید 

یه جوری حرف میزنید انگار مردارو نمیشناسید که چه کارایی میکنن و چجوری دخترای مردم و گول میزنن و ول میکنن بعضیاشون البته

دعا کنید حالم خوب شه..🤍
قبلا زنش بوده؟؟ بنده خدا شاید میخواسته چشم شوهرشو بترسونه دیده قضیه جدی شده😂😂🥺 غلط کرده اگه یکب ...

اخه پای پلیس وسط بکشه برا دوس پسرم خیلی بد میشه ...زنه با شوهرش تموم نکرده ولی ده سال جدا هستن ...دوست منم رفته با ی زن ک طلاق نگرفته خوابیده.....شکایت کنه جرم خودش سنگینه