2777
2789
عنوان

تیغ زدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 58 پست

تو فلسطین امشب  یه بیمارستانو با موشک زدن تا الان ۱۵۲۰ نفر شهید شده که اکثر بچه ها و خانم ها هستند.یه پدری اعضای بدن بچه هاشو گذاشته بود تو نایلونوآورده بود بیمارستان😭😭.

نمی گم الکی غم دادی و شرایطت آسونه ولی  به غم هایی که مردم دارن تحمل میکنن نگاه کن اونوقت ببین که از خودت خجالت میکشی یا نه؟

برای آرامشت هم به خدا پناه ببر .آرامش فقط از طریق یاد خدا جاری میشه به زندگی ها

بگو

ببین دختر خوب ادم عصبانی میشه خوب اینم یه بحث و یه احساس اما نحوه رفتارش یه چیز دیگه باید سعی کنی کنار بزار رفتار مخرب این شکلی رو

واقعیت تلخ هم اینه که می خواستم بگم: حتی اگر دور از جونت اتفاق بدی بیفته فوقش تا چند روز یا یکسال نهایت خانواده ناراحت بعدش تمام البته این اتفاق نباید به دست خودت بیفته من خودم تو اعصبانیت به مرحله خودکشی از دست خانواده ام رسیدم متاسفانه اقدام شد الان میگم همین نباید میکردم فایده ای نداشت , یسری چیزا دست خود آدم نیست مثل خانواده ادم , جامعه که به دنیا میای میفهمم سخته ولی باید بپذیری این چیزا قابل تغییر نیست واقعیت اینه که جهان همیشه اون چیزی که میخوای نمیشه یا شبیه فیلما نیست که همیشه اتفاق خوشی بیفته این واقعیت جهان باید بفهمی و برای خودت و آینده بجنگی و به خدا ثابت کنی که چه بنده توانایی داره

ممنون از این که وقت گذاشتی خوندی رفیق , اینم بدون بعضی رفتار ناخواسته هست و ما نمی تونیم مردم جوری که میخوایم بکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو شنا برای خودت توی این سن کلی تمرین کن شنا انرژی تو میگیره نمیزاره به چیزای الکی فکر کنی اگه جای ...

رزمی کار میکنم 

شناهم قبلن رفتم

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
تو فلسطین امشب  یه بیمارستانو با موشک زدن تا الان ۱۵۲۰ نفر شهید شده که اکثر بچه ها و خانم ها هس ...

خدا اگ بود زندگیو انقد تخ*می نمیکرد برام 

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
ببین دختر خوب ادم عصبانی میشه خوب اینم یه بحث و یه احساس اما نحوه رفتارش یه چیز دیگه باید سعی کنی کن ...

مرسی عزیزم:))

این کمه تازه 

قبلن عمیق زدم روی دستم

جاش مونده گوشت اضافه اورده

خلاصه تو ذهنتو مشغول نکنی  ذهنت تورو مشغول میکنه هنوز تلخی نکشیدی بفهمی تلخی چیه بچه

امیدوارم شماها واسه بچه هاتون حتی از روی دلسوزی هم ک شده انقد سختگیری نکنید بهشون و گیر الکی بهشون ندید:)

امیدوارم شماها واسه بچه هاتون حتی از روی دلسوزی هم ک شده انقد سختگیری نکنید بهشون و گیر الکی بهشون ن ...

توی سن خیلی بدی هستی اگه بهت گیر ندن و سخت نگیرن کار دست خودت میدی بقیه ام ازت سواستفاده میکنن

سنه مضخرفیه ادم الکی عاشق میشه الکی فاز میگیره ،جو گیر میشه بعدا بزرگ شی میفهمی چی میگم

شبت خوش

خدا اگ بود زندگیو انقد تخ*می نمیکرد برام 

حآل بدت از این دیدگاه منشا میگیره.الان دیگه عصر هجر نیست که با استدلال و سخن آخوندا دلیل آورد الان دانشمندان با علم ثابت کردن خدا وجود داره البته هفت هشت سالی میشه وگرنه چندین دهه قبل اونام نظرشون این نبود ولی الان علمی ثابت شده.تو نت همین الان سرچ کن پروفسور جرالد شودر(استاد فیزیک تو دانشگاه ام آی تی،سومین داشگاه برتر کره زمین)در مورد آخرین یافته های داده های ارسالی از ماهواره ای رو با زبان ساده بیان میکنه ،یه کلیپ پنج دقیقه ای هست اونو ببین اصلا ببین چقدر حالتو خوب میکنه.هرکس دیگه هم در وجود خدا شک داره میتونه اون کلیپ رو ببینه واقعا خیلی عالی هست 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز