2777
2789

چقد این مثل داداشمی آزار دهندس😂😑

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیمیگی اصن الان موضوعت چیه

نژاد‌پرست‌نیستم‌ولی‌نژادم‌شایسته‌پرستشه‌زنده‌بادکورد ؛آیا‌میدانی‌که‌انسان‌ها‌از‌نسل‌میمون‌هستند؛اما‌کورد‌ها‌از‌نسل‌شیر😌🦁اگ‌جوابتو‌ندادم‌؛بدون‌تشخیص‌دادم‌عقلت‌ناقصه👌🏻

خب حس واقعی رو گفتی 

دیگه طرف ناراحت بشه و نشه ربطی به تو نداره

اینکه دروغ بگی و نقش بازی کنی الافش کنی خوبه ؟ 

از الان تمرین کن که اول به حس خودت بها بده و احترام بزار 

و اگر به مذاق دیگری خوش نیامد مهم نیست 

مهم اینه تو راحت باشی و با خودت رو راست باشی و به نظرت احترام بزاری 

به صورت محترمانه هم گفتی دیگه فکرش نکن اینقدر از این موقعیت ها پیش میاد که عادی میشه

اره دیگ بیکاریم چه کنیم و اینکه تاپییکای قدیمی رو نمیخونن معمولا ، دوباره زدم..

اره حق داری  حالا بکی مادرشوهرم جفت پا پرید تو شکمم با سر میان

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده ️🖼
خب حس واقعی رو گفتی  دیگه طرف ناراحت بشه و نشه ربطی به تو نداره اینکه دروغ بگی و نقش بازی کنی ...

اوهوم مرسی ازتون ، ولی طرف رو دوست دارم ، خودمم نمیدونم چرا ، دلیل منطقی نداشتم براش ولی گفتم، شاید برا اینکه فکر نکنه هولی چیزیم، چون معمولا من شروع کننده بحث و صحبتم باهاش.. و کلا فکرای بد اینا نکنه 

اوهوم مرسی ازتون ، ولی طرف رو دوست دارم ، خودمم نمیدونم چرا ، دلیل منطقی نداشتم براش ولی گفت ...

خب اگر دوست داری پس حرف خوبی نزدی 

نشون دادی حسی نداری در جایگاه یه دوست معمولی میبینیش بدون هیچ کشش جنسی 

وقتی از یکی خوشت میاد یکم ناز ادا بیا چرا میگی داداشم آخه 

حد و مرز آدم میتونه نگه داره نیاز نیست آب پاکی بریزی رو دستش که بپره کلا 😐

خب اگر دوست داری پس حرف خوبی نزدی  نشون دادی حسی نداری در جایگاه یه دوست معمولی میبینیش بدون ه ...

اوهوم اره درست میگین ، میگین چی بگم بهش الان که متوجه شه دوسش دارم و صرفا به عنوان داداش نیس واسم؟