سلام سلام
سال ۱۴۰۲ هستیم!
اینارو نوشتم تا تاریخ و در نظر داشته باشیم
همبمونه برای من و هم برای شمایی که اینارو میخونی
نمیدونم کسی قبل من نوشته شرایط و مراحل آی وی اف رو یا نه؟
منمیخوام حالا که دوباره دارم شروع میکنم این مراحل رو بنویسم تا شاید کسی سر زد و خواست بدونه چی به چیه یا کنجکاو بود بخونه این مراحل رو
اولین مرحله که باید شما وقتی تحت نظر دکتر زنان زایمان و نازایی هستید طی کنید یک سری آزمایشهای روتین و چک آپ قبل بارداری هستش
همسرتون هم باید این آزمایش هارو بده و باید آزمایش تست اسپرم هم داشته باشه تا اگر مشکلی از سمت اون هم هست برطرف بشه.
ای یو ای که خب راحته و ازمایش کفایت میکنه من انجام دادم و نشد !
ای وی اف هم قبلا انجام دادم که اونم متاسفانه نشد !
حالا دوباره تو سال جدید و مراحل ای وی اف
پزشک قبلی من ازم عکس رنگی رحم یا سونوی سینه نخواسته بود! ولی پزشک جدیدم که حاذق تر هستن ازم عکس رنگی رحم خواستن و سونوی سینه که توی مرکز صدرا انجامشون دادم و واقعا بدون هیچ دردی بود .من هیچ دردی حس نکردم و هرکسی قبل من مراجعه کرد مثل من راحت رفت و اومد و خانم دکتر اونجا واقعا کارش حرف نداره
خب بگذریم!
توی عکس رنگی متوجه شدیم که یکی از لوله ها حدودا ۲۰_۳۰ درصد گرفتگی داشت که با عکس رنگی خداروشکر و ماده حاجب به راحتی باز شد
سونوهم نرمال بود
ازمایشهام نشون میداد که پرژسترونم کمه و پری هام نامنظم بخاطر کمبود پرژسترون و پلی کیستیک بودن که دوفاستون و گای والانس مصرف میکنم
توجه کنید من توی مرکز خصوصی کارهارو انجام نمیدم و بیمارستان دولتی تهران این کارهارو انجام میدم پس پروسه یا هزینه هارو خصوصی نمیدونم چجوری میشه
خصوصی نرفتم چون دوستم رفت و پشیمون بود و هیچ فرقی با مرکز دولتی که من میرم نداشت و فقط هزینه ها سرسام اور بود ! پزشکی که بهم معرفی شد هم توی مرکز خصوصی کار نمیکنن و ایشون بسیار به کارشون تا اینجای کار وارد بودن و خیلی فرق دارن با دکتر قبلیم
(فقط با عرض معذرت بخاطر ناشناس بودن اسم دکتر و مرکز رو نمیتونم بگم )
هرچی ام هزینه بشه سعی میکنم دقیق بنویسم
شما باید برای ای وی اف روز دوم یا سوم پری برید برای چکاپ سونو و گرفتن داروهای پانکچر (تخمک کشی ) که من تا چند روز آینده احتمالا خواهم رفت😉
پسمنتظر ادامه اش باشید 🫡😄