2777
2789
عنوان

کارهای آی وی اف ivf

5786 بازدید | 33 پست

سلام سلام

سال ۱۴۰۲ هستیم!

اینارو نوشتم تا تاریخ و در نظر داشته باشیم

هم‌بمونه برای من و هم برای شمایی که اینارو میخونی

نمیدونم کسی قبل من نوشته شرایط و مراحل آی وی اف رو یا نه؟

من‌میخوام حالا که دوباره دارم شروع میکنم این مراحل رو بنویسم تا شاید کسی سر زد و خواست بدونه چی به چیه یا کنجکاو بود بخونه این مراحل رو

اولین مرحله که باید شما وقتی تحت نظر دکتر زنان زایمان و نازایی هستید طی کنید یک سری آزمایشهای روتین و چک آپ قبل بارداری هستش

همسرتون هم باید این آزمایش هارو بده و باید آزمایش تست اسپرم هم داشته باشه تا اگر مشکلی از سمت اون هم هست برطرف بشه.

ای یو ای که خب راحته و ازمایش کفایت میکنه من انجام دادم و نشد !

ای وی اف هم قبلا انجام دادم که اونم متاسفانه نشد !

حالا دوباره تو سال جدید و مراحل ای وی اف

پزشک قبلی من ازم عکس رنگی رحم یا سونوی سینه نخواسته بود! ولی پزشک جدیدم که حاذق تر هستن ازم عکس رنگی رحم خواستن و سونوی سینه که توی مرکز صدرا انجامشون دادم و واقعا بدون هیچ دردی بود .من هیچ دردی حس نکردم و هرکسی قبل من مراجعه کرد مثل من راحت رفت و اومد و خانم دکتر اونجا واقعا کارش حرف نداره

خب بگذریم! 

توی عکس رنگی متوجه شدیم که یکی از لوله ها حدودا ۲۰_۳۰ درصد گرفتگی داشت که با عکس رنگی خداروشکر و ماده حاجب به راحتی باز شد 

سونوهم نرمال بود

ازمایشهام نشون میداد که پرژسترونم کمه و پری هام نامنظم بخاطر کمبود پرژسترون و پلی کیستیک بودن که دوفاستون و گای والانس مصرف میکنم

توجه کنید من توی مرکز خصوصی کارهارو انجام نمیدم  و بیمارستان دولتی تهران این کارهارو انجام میدم پس پروسه یا هزینه هارو خصوصی نمیدونم چجوری میشه

خصوصی نرفتم چون دوستم رفت و پشیمون بود و هیچ فرقی با مرکز دولتی که من میرم نداشت و فقط هزینه ها سرسام اور بود ! پزشکی که بهم معرفی شد هم توی مرکز خصوصی کار نمیکنن و ایشون بسیار به کارشون تا اینجای کار وارد بودن و خیلی فرق دارن با دکتر قبلیم

(فقط با عرض معذرت بخاطر ناشناس بودن اسم دکتر و مرکز رو نمیتونم بگم )

هرچی ام هزینه بشه سعی میکنم دقیق بنویسم

شما باید برای ای وی اف روز دوم یا سوم پری برید برای چکاپ سونو و گرفتن داروهای پانکچر (تخمک کشی ) که من تا چند روز آینده احتمالا خواهم رفت😉

پس‌منتظر ادامه اش باشید 🫡😄

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم ان شاالله باردار بشی  فقط چند تا جنین میزارین؟؟

مرسی عزیزم

انشالله هرچی خدا بخواد

ببین عزیز من بار اول سه جنین گذاشتم

بار دوم دوتا

و بار سوم بازم سه تا

گریدهاشون فرق داشت اون موقع 

سر اولی مشکلی پیش اومد نشد استراحت کنم و خب نگرفت بخاطر خودم

و سر اون یکی ها حس میکنم چون یکی از لوله هام گرفتگی داشت خود ب خود شانسم اومد‌پایین برای مثبت شدن 

و بعدش دیگه جنین قابل انتقال نداشتم و حالا دوباره با دکتر بهتری دارم امتحان میکنم که انشالله میشه 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

مرسی عزیزم انشالله هرچی خدا بخواد ببین عزیز من بار اول سه جنین گذاشتم بار دوم دوتا و بار سوم باز ...

ان شاالله

چقدر شد حدودا پولش؟

منم میخوام انجام بدم

ماه دیگه برم ببینم ivf میکنن یا نه

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
ان شاالله چقدر شد حدودا پولش؟ منم میخوام انجام بدم ماه دیگه برم ببینم ivf میکنن یا نه

بستگی داره کجا بری خب

مرکز دولتی خیلی ارزون تره قابل مقایسه نیس

سال جدید داروها گرون شده ! نرفتم هنوز که! میخوام برم و بنویسم

سال پیش با ازمایش ها و همه چی حدودا ۱۵ تومن اینا شد ازمایش ها و سونو رو بعضیاشو اجبارا رفتم خصوصی مثل عکس رنگی و سونو و اینا باقیش مرکز دولتی

یکم شاید کم و زیاد!

ان شاالله چقدر شد حدودا پولش؟ منم میخوام انجام بدم ماه دیگه برم ببینم ivf میکنن یا نه

همون اول ای وی اف نمیکنن که! باید بری تحت نظر شاید اصلا لازم نباشه بعد ازمایش و اینا دکتر قرص بده و طبیعی انشالله باردار بشی 

من iui کردم نشد ی بار

آی یو آی که یه انتقال خیلی ساده اس

فقط اسپرمو میبرن داخل رحم همین

تحت نظر باش ازمایش بده شاید تخمکات و بدنت با دارو قوی بشه و طبیعی اصلا باردار بشی

آی یو آی که یه انتقال خیلی ساده اس فقط اسپرمو میبرن داخل رحم همین تحت نظر باش ازمایش بده شاید تخمک ...

دکتر گفته بود تخمک هات خیلی خوبه

ولی مشکل کم تحرکی همسرم هست

دکتر گفته بود تخمک هات خیلی خوبه ولی مشکل کم تحرکی همسرم هست

خب پس اسپرمش ضعیفه 

چرا دکتر اورولوژی نمیرید؟

ببین داروهای هورمونی و اینارو وارد بدنت نکن تا وقتی که لازم نباشه! عوارضش کم نیست😔

اول بگو تو برو خودتو درمان کن .اسپرمش قوی بشه از کجا معلوم فورا حامله نشی

بری ای وی اف خب وقتی اسپرمش ضعیف باشه اصلا جنین خوب نمیده برای انتقال!

خب پس اسپرمش ضعیفه  چرا دکتر اورولوژی نمیرید؟ ببین داروهای هورمونی و اینارو وارد بدنت نکن تا ...

خب دکتر زنان مگه دارو نمیده برای همسرم؟

همسرم زیاد وقت نداره بره دکتر

خب دکتر زنان مگه دارو نمیده برای همسرم؟ همسرم زیاد وقت نداره بره دکتر

نه دکتر زنان معمولا اینکارو نمیکنه! نهایت بگه برو ازاد فرتیل اید بخر!

ببین شاید اصلا واریکوسل داره همسرت! شاید چیز دیگه

باید بره اورولوژی ! نشد نداره!

وقتی میشه طبیعی باردار بشی چرا نره؟

نه واریکوسل نداره

بالاخره باید مشخص بشه چرا اسپرمش تحرک نداره ک اونم کار اورولوژی هست

اول اونو درمان کن الکی خودتو نده زیرتیغ جراحی !

باردار نشدی بعدش برو