سلام دوستان درد دل داشتم باهاتون😔من پنج ساله ازدواج کردم و به دلایلی شوهرم مجبورم کرد پیش مادرشوهر زندگی کنیم و موندگار شدیم و این مسئله باعث شد هر روز ازشوهرم دور تر بشم و مادرشوهرم خیلی توی زندگیم اختلاف میندازه و هیچ ارامشی تو خونم ندارم و یه دختر سه ساله هم دارم..میخام طلاق بگیرم ولی جایی رو یا آدمی که بهش تکیه کنم .پدر مادرمم به کلی پشتمو خالی کردن ..چی کار باید کنم..کسی توی شرایط من بوده تا به حال؟چی کار کردید توی این وضعیت؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادر شوهرم وجاریم خیلی اذیتم کردند هدفدار اذیت میکردند که من طلاق بگیرم خودم طلاق بگیرم ،اما من تحمل کردم همون جاریم الان خودش طلاق گرفته اما من سر زندگیم هستم شوهرم هم مادرش را شناخته
مادرشوهرم ۷۵سالشه و پدرشوهرم قبل اینکه بیام فوت کرده.. به شوهرم مث شوهرش نگا میکنه اصن نمیذاره بهم محبت کنه و من یه چیزی میخرم مث هوو بهم حسودی میکنه و نمیذاره یکم ذوق چیزی داشته باشم😔
هم خانواده ی شوهرم و مادرشوهرم هم اخلاقای بد و زننده ی شوهرم..خیلی شکاکه و نمیذاره چیزی که دوس دارم بخرم و اصن کل ذوق جوونیمو از بین برده و به بچه هم محبت نمیکنه خیلی دلایل دارم..ولی پشتم خالیه🖤