یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تجربه ندارم فقط از رو علاقه میگم تو توجه نکن به حرف بقیه توجه کن 😂 تا جایی که میدونم گربه خودش میره دستشویی میکنه از اون لحاظ مشکلی نیست و هزینه هردو زیاده خصوصا گربه نگهداریش سخت تره خرگوشم خیلی خوبه ولی من شنیدم ن.حسه دیگه نمیدونم تا چه حد درسته مودم اعتقاد ندارم اما از خیلیا شنیدم
در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
ببین نگهداری هر دو سخته ولی خرگوش احساس میکنم سختتره چون خرگوشها خیلی دستشویی میکنن و به شدت هم ادرارشون بوی بدی میده و از او مهمتر اینکه اگر خونتون مبل چوبی داشته باشید یا نمیدونم گل و گیاهی چیزی داشته باشید همه رو میخوره گربه هم خوب اگر عقیمشون نکنید اولاً اینکه صدای خیلی وحشتناکی از خودشون در میارن و دوم اینکه چون همینجوری میپرن امکان داره چیزایی که شکستنی هستند و بریزن خرد بکنن
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من باغ وحش داشتم😂اردک ،مرغ عشق،خرگوش،سگ،گربه ، مرغ مینا😂خرگوش از همشون بیشعورتر بود ،خیلی کثیف کاری داشت و عادت ماهیانه هم داشت،پرنده هم خوبه ولی خیلی پر میریزه،و گربه🥹یکبار برای همیشه.عشقه ننه .اصن ی چیز دیگست.از هر لحاظ