2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم خرگوش ماده اصلا خوب نیست

چون عادت ماهیانه داره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

من تجربه ندارم فقط از رو علاقه میگم تو توجه نکن به حرف بقیه توجه کن 😂 تا جایی که می‌دونم گربه خودش می‌ره دستشویی می‌کنه از اون لحاظ مشکلی نیست و هزینه هردو زیاده خصوصا گربه نگهداریش سخت تره خرگوشم خیلی خوبه ولی من شنیدم ن.حسه دیگه نمی‌دونم تا چه حد درسته مودم اعتقاد ندارم اما از خیلیا شنیدم 

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)

خب هردوش نگهداریش سخته

برای خرگوش باید فضای باز زیاد داشته باشین مثلا حیاط باغی چیزی اگه تو یه قفس همش حبس باشه بدبخت افسرده میشه زودترم میمیره

گربه هم نگهداریش سخته ولی خب نیاز به فضای باز و اینا نیاز ندارن 

درکل هردوش سخته

ولی خرگوش بگیری بهتره

خوددانی

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

گربه از نظر نظافت بهترهچون داخل خاک کثیف کاری میکنه و کلا ریخت و پاش نداره 

خرگوش از نظر بیماریها برای انسان بهتره ولی کثف کاریش افتضاح

من هم سگ داشتم هم گربه هم خرگوش هم همستر و هم عروس هلندی درمورد هرکدوم بخواهی راهنماییت میکنم

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
من تجربه ندارم فقط از رو علاقه میگم تو توجه نکن به حرف بقیه توجه کن 😂 تا جایی که می‌دونم گربه خودش ...

بله خوبی گربه اینه که خودش بلده مثل خرگوش نیست بره هرجه دلش خواست کارشو بکنه.ولی از طرفی نگهداری گربه هم سخته

ببین نگهداری هر دو سخته ولی خرگوش احساس می‌کنم سخت‌تره چون خرگوش‌ها خیلی دستشویی می‌کنن و به شدت هم ادرارشون بوی بدی میده و از او مهمتر اینکه اگر خونتون مبل چوبی داشته باشید یا نمی‌دونم گل و گیاهی چیزی داشته باشید همه رو می‌خوره گربه هم خوب اگر عقیمشون نکنید اولاً اینکه صدای خیلی وحشتناکی از خودشون در میارن و دوم اینکه چون همینجوری می‌پرن امکان داره چیزایی که شکستنی هستند و بریزن خرد بکنن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

حیوان ماده هم بخری باید حواصت به سیکلشون باشه که پوشک کنی وگرنه افتضاح به بار میارن مخصوصا خرگوش که ۶ماه پشت سرهم پریود

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

من باغ وحش داشتم😂اردک ،مرغ عشق،خرگوش،سگ،گربه ، مرغ مینا😂خرگوش از همشون بیشعورتر بود ،خیلی کثیف کاری داشت و عادت ماهیانه هم داشت،پرنده هم خوبه ولی خیلی پر میریزه،و گربه🥹یکبار برای همیشه.عشقه ننه .اصن ی چیز دیگست.از هر لحاظ

گربه از نظر نظافت بهترهچون داخل خاک کثیف کاری میکنه و کلا ریخت و پاش نداره  خرگوش از نظر بیمار ...

واااای چه حیوانات خوب و بامزه 😍😍😍

گربه رو با پرنده نگهداری کردین؟آخه من یه طوطی هم دارم گفتم یه وقت خوی شکارگری گربه نزنه بالا از روی غریزه بیاد سراغ پرندم