2777
2789

رو پیج هم باید سرمایه گذاری کنی فک کن هزینه ای که واسه اجاره مغازه میدن رو شما باید بدی واسه تبلیغ که پیجت بالا بره

پیجی که فالوور نداشته باشه مث مغازه بی مشتریه و تو مست گذاشتن و استوری اینا هم حرفه ای و کاربلد باشی 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو پ ی ج هم باید سرمایه گذاری کنی فک کن هزینه ای که واسه اجاره مغازه میدن رو شما باید بدی واسه تبلیغ که پی جت بالا بره

پیجی که فا لوور نداشته باشه مث مغازه بی مشتریه و تو پست گذاشتن و استوری اینا هم حرفه ای و کاربلد باشی 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
رو پ ی ج هم باید سرمایه گذاری کنی فک کن هزینه ای که واسه اجاره مغازه میدن رو شما باید بدی واسه تبلیغ ...

قبلا ی پیج همکاری در فروش داشتم تقریبا اشناهستم ولی هزینه تبلیغات ندارم فعلا

خدایا شکرت🦋
قبلا ی پیج همکاری در فروش داشتم تقریبا اشناهستم ولی هزینه تبلیغات ندارم فعلا

یه جوری باید فالو ور تو بالاببری ...با ۵۰۰ ..۶۰۰ نفر واقعا جواب نیس ....تازه کسی اعتمادم نمیکنه تجربه شو داشتم اول بع این موضوع فک کن ...

یه جوری باید فالو ور تو بالاببری ...با ۵۰۰ ..۶۰۰ نفر واقعا جواب نیس ....تازه کسی اعتمادم نمیکنه تجرب ...

اره درسته ،میخوام یکم اموزشم ببینم،بنظرتون با چقد سرمایه میشه شروع کرد

خدایا شکرت🦋
اره درسته ،میخوام یکم اموزشم ببینم،بنظرتون با چقد سرمایه میشه شروع کرد

سلام عزیزم من اموزش دیدم چندوقت پیش درمورد اینستا و بهت میگم باید ب حداقل فالور ۱۰۰۰برسی ک تبلیغ بدی وگرنه فایده نداره سی کن یکی دوماه اول تبلیغ ندی و خودت بالا بیای و واقعا سعی کن ک فقط روی محتوات وقت بزاری و محتوات خوب باشه باعث میشه بری اکسپلور و مخاطب بگیری

خودت تولید محتوا کن و از عکس و فیلم های اماده استفاده نکن چون مشتری اینطور اصن اعتماد نمیکنه🙂موفق باشی

بچه ها نخندین🚶‍♀️
سلام عزیزم من اموزش دیدم چندوقت پیش درمورد اینستا و بهت میگم باید ب حداقل فالور ۱۰۰۰برسی ک تبلیغ بدی ...

خیلی ممنونم از اطلاعاتت حتما استفاده میکنم.

درسته خودم باید عکس وفیلم بگیرم فقط نمیدونم حتما برا عکاسی باید ایفون داشت،،،تا با کیفیت بشه یا نه

خدایا شکرت🦋
خیلی ممنونم از اطلاعاتت حتما استفاده میکنم. درسته خودم باید عکس وفیلم بگیرم فقط نمیدونم حتما برا عک ...

اره عزیزم چون اینطور راحت تر بهت اعتماد میکنن و راحت تر پیشرفت میکنی اگه بتونی با چهره فعالیت کنی ک عالی میشه نتونستی هم از سرات استفاده کن محصولو بگیر دستت و دربارش صحبت کن

ایفن و سامسونگ وو هم فرقی نداره مهم تولید محتوای درست و خلاقانع هستش

بچه ها نخندین🚶‍♀️