2777
2789

سلام خوبین

من بیشتر از ۴۰ روزه کورتاژ کردم ده روز بعدش خونریزی داشتم تموم شد ۲۰ روز بعدش پریود شدم بعد ده رور پاک شدم بعد ده روز اینا که میشه امروز از صب خیلی کار کردم همه خونرو حیاطو جارو زدم یه جورایی از صب سرپام شب قبلم رابطه داشتم الان ک رفتم حموم بعد از کارام یکم خون اومد از نگرانی دارم میمیرم نمیدونم چرا اینجوری شد بعدشم میترسم خون ادامه دار باشه خیلی میترسم میشه از تجربیاتتون بگین 😔😔دارم میمیرم از نگرانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمرت شل شده دارو گرم بخور و اینکه حتما ی سونو بده

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
الان به نظرن خونریزی میکنم خیلی میترسم 😭

ن عزیزم نترس منم سه ماه پیش سقط داشتم هنوز تنظیم نیس پریودم

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
من شرایط روحیم خوب نیس میخوام خودکشی کنم  امیدوارم بتونم 😭

خدانکنه مهربون من داغون ترم امسال مامانمو ازدست دادم بلافاصله بچه💔موهام سفید شد همش افسردگی و هزارتا درد

خدانکنه مهربون من داغون ترم امسال مامانمو ازدست دادم بلافاصله بچه💔موهام سفید شد همش افسردگی و هزارت ...

منم همین شرایطو دارم بابام رفت بعدش بچم الانم هزارجورغصه و فکروخیال ببین ساعت چنده از خواب بیدارشدم از ترسم فک میکنم الان خونریزی میکنم میمیرم 😭😭😭😭روانی شدم رف

منم همین شرایطو دارم بابام رفت بعدش بچم الانم هزارجورغصه و فکروخیال ببین ساعت چنده از خواب بیدارشدم ...

ن عزیزم ناراحت نشو غیراازینکه خودتو داغون میکنی  هیچ چیز عوض نمیشه منم ی ادم بشدت استرسیم

ن عزیزم ناراحت نشو غیراازینکه خودتو داغون میکنی  هیچ چیز عوض نمیشه منم ی ادم بشدت استرسیم

خیلی بده خدا لعنت کنه هر چی مریضیو استرسه ...مگ میتونم فکروخیال نکنم