2777
2789

خودتون یا اطرافیان دارید کسی رو؟ راضی الان؟

البته شرایط مالی خیلی خوب ها در حد سفر خارجی ماشین خونه عالی اینا 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره توی فامیل دیدم و هستند 

راضیه؟ از نظر احساسی پشیمون نیست؟ 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

چیزی که دیدم ادم های پولدار با هم سطح خودشون ازدواج میکنن . چند مورد که من دیدم که زن متوسط گرفتن یا دختره مثلا دکتری معلمی کلا تحصیل کرده و با جایگاه بوده یا پسره یه عیبی داشته مثلا یه مثقال عقلش کم بوده یا خیلی بد رفتار و عصبی بوده و ....!

بنام خدا خودم✋🏻متاسفانه گول خوردم خودمون وضعمون بهتر بود اما شانسم همسرم خوب از کار در اومد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اره اگه هدفت فقط پول باشه و رفتي تو زندگي به كمبود هاي ديگه اصلا توجه نكني 

کمبود چی مثلا

اگه طرف پیر و زشت نباشه بد نیست ب نظرم 

اختلاف سنی هست ولی نه پیره مرد شاید 13 14 سال

بنام خدا خودم✋🏻متاسفانه گول خوردم خودمون وضعمون بهتر بود اما شانسم همسرم خوب از کار در اومد

خب شما خودت پولدارتری من منظورم کسی که اختلاف طبقاتی داره با این قشر

كمبود محبت و توجه از سمت شوهر ،عشق و عاشقي ،احترام و خيلي چيزاي ديگه

نه مرده عروسک که نخریده بهت علاقمند شده باشه نه حالت معامله