2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد روابط با نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 23 پست
یا مثلا گف ریشمو بزنم شبیه پسر بچه های 12سالم منم یه عکس تو تل در این مورد ک پسرا ریش بزنن سنشون گم ...

خب بد گفتی عزیزم 

هنوز رل هستین 

تو یجوری میحرفی انگار چن ساله ازدواج کردین

خیلی زود خودمونی شدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا که گفتی گوشیو قطع میکنه متوجه شدم هنوز به بلوغ فکری نرسیده...شما هم وقتی میدونی حساسه نباید ای ...

خب شوخیه

خودش خیلی ادم شوخیه اصلا نمیشه باهاش جدی حرف بزنی 

صدبار میگم دیگ اصلا باهاش شوخی نکنم میبینی خودش ی چیزی گف منم یادم میره

هرچی میگم بد برداشت میکنه

این طرف خیلی بچه ننس ولش کن تا کی گوشیو قطع کنه و تو دنبالش باشی والا من به شوهرم یه فوشایی میدم الب ...

همین خیلی بی جنبس

حالمو گرف 

ده بار زد تو ذوقم پشت گوشی حرفی نداشتم بگم ساکت میشدم غرورمو له میکنه

خودش میگ تا تلفنی باهات حرف میزنم میزنی تو پرم با حرفات سنت زیاد میشه ولی هی بچه ای

کلا یسال فرقمونه جوری فتار میکنه انگار چهل سال بزرگتره

همین خیلی بی جنبس حالمو گرف  ده بار زد تو ذوقم پشت گوشی حرفی نداشتم بگم ساکت میشدم غرورمو له ...

من 17 سالم بود شوهرم 25 توو دوران نامزدی همه دعواها تقصير من بود شوهرمم بیچاره همش معذرت خواهی میکرد  خب من اون موقع فک میکردم سن شوهرم زیاده ما حرف همو نمیفهمیم ولی خودم خیلی بچه بودم حالا مگه شوهرم جرعت داشت بهم بگه تو بچه ای نمیفهمی 😑💔

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

خب بد گفتی عزیزم  هنوز رل هستین  تو یجوری میحرفی انگار چن ساله ازدواج کردین خیلی زود خو ...

شیش ماهه باهمیم خودمونی شدی چیه

24ساعت باهم چت میکنیم شوخی همشششش

گفتم یه عکس دیدم حرف بدی نزدم میخاستم بگم بلانسبت خندم گرف یکم دیر گفتم 

نمیفهمم چرا انقد بی جنبس

من 17 سالم بود شوهرم 25 توو دوران نامزدی همه دعواها تقصير من بود شوهرمم بیچاره همش معذرت خواهی میکرد ...

انقد حالم بده بی حد

دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم

ینی واقعا حرفام نیش داره یا اون بی جنبس

زیاد تلفنی حرف نمیزنیم ولی همیشه بعدش قهره منم همش میرم عذرخواهی

ولی این بار قصد معذرت خواهی ندارم ولی فکرم مشغول کرد

انقد حالم بده بی حد دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم ینی واقعا حرفام نیش داره یا اون بی جنبس زیاد تلفن ...

. ولش کن اصلا بهش فک نکن بذار بفهمه که  توو زندگی مشترک هست و اونم باید بفهمه برات وقت بذاره و  بخاطر تو و زنذگیش  غرورش زیرپا بذاره. بذار معذرت خواهی کردن رو یاد بگیره 🙃🙃🙃

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

. ولش کن اصلا بهش فک نکن بذار بفهمه که  توو زندگی مشترک هست و اونم باید بفهمه برات وقت بذاره و& ...

اون منتظره عذرخواهیه منه میگ بی احترلمی میکنی 

درحالیک من خودمونی گرفتمش بعدشیش ماه ک هردز شوخی و مسخره بازی داشتیم

یسالم بزرگتره هی میگ احتراممو نگه نمیداری

نمیدونم بعدش حرفای خوبی بهم نزد احتمالا کات کنه منم باهاش کنار میام