2777
2789

سلام عزیزان

من خیلی تو تصمیم گیری مشکل دارم، البته که شرایطم بی تاثیر نیست. ممنون میشم نظراتتون رو بهم با دلیل بگید.

من خیلی دوست دارم مهاجرت کنم که بتونم پیشرفت کنم، از زندگی لذت ببرم، نگرانه نون شب و گرونی و آینده بچم نباشم. ولی مشکلم اینه که تقریبا بیست سال پیش پدرم رو از دست دادم، یدونه خواهر دارم و مادرم. خواهرم تهرانه، خونه خودم و مادرم تو یکی از شهرهای جنوبیه(حالا مهم نیست کجا)، مامانم به شدت به من وابستگی داره و البته خودم هم، خواهرم خیلی با مامانم جور نیست و به فکرش نیست. مامانم جوونه، خانواده مامانم هم که اصلا حامیش نیستن و غیر از حسادت و اذیت هیچ کار دیگه ای بلد نیستن.  طولانیش نکنم، مامانم به جز من هیچ کسو نداره. از یه طرف دوست دارم برم از یه طرف نمیتونم بی تفاوت باشم نسبت به مادرم که پناه و سنگ صبوری جز من نداره. بگم که من پنج سالم هست ازدواج کردم ولی تو یه شهریم من و مامانم.

واقعا نمیدونم چکار کنم

خدایا شکرت که عشقم شد همسرم، دوست دارم همسر مهربونم 😍 😘 😘 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بخاطر خانوادم از مهاجرت منصرف شدم ولی شوهرم اصرار داره

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت

اگه میشه مامانتم ببر اگرم نه که نرو کلا

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
اصلارراهی نیست مامانت هم بیاد؟

دونفر بهم گفتن هست، اول باید ثابت کنی که میتونی از پس خرج و مخارجش بر بیای بعد میتونی ببریش ولی نمیدونم واقعا همچین شرایطی هست یا نه. بعد هم بر فرض که باشه حداقل چهار پنج سال طول میکشه تا به یه درآمد درستی برسیم، تو این مدت هم تنها میمونه.

خدایا شکرت که عشقم شد همسرم، دوست دارم همسر مهربونم 😍 😘 😘 

اینها که گفتی ربطی به مهاجرت نداره.... مگه هرکی مهاجرت میکنه بی کس و کاره؟ همه دلشون تنگ میشه...همه دوست دارن پیش خانوادشون باشن..باید ببینی کدوم برات مهم تره...ضمنا شرایط مهاجرت رو اصلا داری یا نه؟ کجا میخوای بری؟ با چه روشی؟ زبان؟ تحصیلات؟ سرمایه؟....

اگر درست مهاجرت کنی مادرتم زود زود میاد پیشت... خیالت راحت تره...بهتر به مادرت میرسی..سفر میبریش..از نظر مالی کمکش میکنی

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

یا باید بری یا بمونی وسط نداره 

شما ادم احساسی هستی بهتره نری چون اونور پر از مشکلات هست که بابد باهاشون دست و پنجه نرم کنی تا بعذش از زندگی لذت بببری و بشه  اون چیزی که تو ذهنته معلومم نمیکنه چه مدت طول بکشه 

کسی که یه تیکه از خودش جا بزاره بره ارامش نداره بعدش همیشه تو برزخ. هستی 

اول تکلیفتو با خودت معلوم کن به نتیجه قطعی رسیدی بعد کاراتو کن 

بعدم چه جوری بری اونور از چه طریق این خودش مهمترین بحثشه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دونفر بهم گفتن هست، اول باید ثابت کنی که میتونی از پس خرج و مخارجش بر بیای بعد میتونی ببریش ولی نمید ...

اینکه بری و مادرتو بیاری به همین آسونی نیست 

تا خودت کار کنی درامد داشته باشی ووو که به ثبات برسی که زمان بره تازه بعدش باید بیوفتی تو داستان اوردنش با کلی هزینه بعدم تمام هزینه هاش با خودته فکر میکنی ارزونه !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
@مبیناتونمم   ایشون دوساله رفته ترکیه  نون ماست میخوره  مهاجرت چیه🤣

ترکیه که مهاجرت نیست....هر وقت هرکی دلش بخواد میادو میره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

چه راحت میگید مامانتو ببر مگه خونه خالست که ببره کلی مکافات داره هزینه داره بعدم تو خوش بینانه ترین حالت ۵ساله ممکنه بیشتر طول بکشه 

چند سال پیش عاشق مهاجرت بودم شاید هم حرفهای بقیه خیلی روی روحیم تاثیر گذاشته بود که اره برو و فلان با این شرایطت 

ولی الان اصلا دوست ندارم مهاجرت کنم، ما فقط روی خوش زندگی مهاجران رو میبینیم بذار بچت بزرگ بشه اگه دوست داشت خودش مهاجرت میکنه ، اگه فقط دلیلش اینده بچت باشه. 

⁦⁩⁦
ترکیه که مهاجرت نیست....هر وقت هرکی دلش بخواد میادو میره

با پاس ایران تا ۳ماه به عنوان توریست میتونی  اونجا زندگی کنی بدون ویزا. دوباره سه ماه تموم  شد یک هفته برمیگردن ایران و  مجدد برگشت به  ترکیه سه ماه دوباره بمونی ، فقط پول میخواد ببری یا اینکه اونجا غیر قانونی مشغول کار بشی که کمکت باشه 😄