2777
2789
عنوان

حق بامنه یاشوهرم؟؟؟؟

144 بازدید | 9 پست

همشو میزارم لطفا بیاید نظر بدین وراهنماییم کنین 

خوب مایه جا دعوت بودیم خالم اینا هم بودن خالم یه پسره مجرد داره که ما از بچگی باهم بزرگ شدیم وهمسایه هم بودیم قبلا باخالم اینا خیلی صمیمی ام باپسر خالم البته از وقتی ازدواج کردم اون مراعات شوهرمو هم میکنه منم همینطور تا اینکه پیشم نشستو حرف زدیم خیلی عادی ن شوخی ن دستمو گرفت هیچی ب هیچی فقط حرف بعد اومدیم خونه شوهرم میگه براچی پیشت نشست براچی باهاش حرف زدی درحالی که من قبلا گفتم که پسرخالم مثه برادرمه و هیچ خطایی هم نکردیم 😔بعد شوهرم خودش بابقال سره کوچه هم شوخی میکنه از زنا ودخترای فامیل گرفته تامغازه داره چندبارم خورده ازاین کارش  حالا شما قضاوت کنین کی مقصره 😒😒😒

وخدای که بشدت کافیست

شوهرت،چون وقتی خودش اینطوره حق نداره به تو خرده بگیره،تازه کاری هم نکردی یه صحبت عادی بوده دیگه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوتاتون اشتباه دارید  به خاطر پسرخالت شوهرتو از خودت نرنجون

شوهرم چی اون باهمه جوره هر هر خندش ب راهه باهمه حتی یبار دختر عموش رفت ب همه گفته بود بهم نظر داره اینجوری رفتارمیکنه بعد مگه من غیرازحرفای عادی چی گفتم تازه هرجاهم میریم یادش میره زن باهاشه بخورم نخورم اصن حواسش بهم نیس حالا این یبار آقا واسم غیرتی شده

وخدای که بشدت کافیست

بنظرم هیچ مشکلی ندارع ک با پسر عموت صمیمی باشی ولی وقتی میبینی همسرت حساسع یکم باهاش سر سنگین تر باش چون زندگیت مهم تر از هرچیزیه ولی ط عم ب همسرت تذکر بدع بگو ک همونطور ک ط دوس نداری با پسرعموم ک یکی از بستگانه نزدیکمه صمیمی باشم و صحبت کنم منم دوست ندارم با بقال سر کوچه یا دخترای فامیلتون صمیمی شی بگو هرچیزیو ک واس خودت میخوایی واس طرف مقابلت ک منم بخواه

بنظرم هیچ مشکلی ندارع ک با پسر عموت صمیمی باشی ولی وقتی میبینی همسرت حساسع یکم باهاش سر سنگین تر باش ...

چند بار بهش گفتم میگه مثه خواهرامن فلانن

وخدای که بشدت کافیست
برای جفتشون منم همسرم میگفت دختر خالم مث آبجیمه اما من واقعا تحمل دست دادن و شوخی هاشون نداشتم 

شوهره من باهمه جوره هزاربار بهش گفتم ولی گوش نمیده حالا این یبارجنگ راه انداخت برامن 😒😒

وخدای که بشدت کافیست